Det er den kønne Limfjordsø Mors store muslingevirksomhed, Vilsund Blue, der har vundet den meget anerkendte og prestigefyldte fødevarepris, ”Smagsprisen 2015,” der hvert år uddeles af Dagbladet Børsens anerkendte gastronomi-redaktør Ole Troelsø.
I år havde Gastronomi eksperten fra Børsen, allieret sig med Miljø- og Fødevareminister Eva Kjer Hansen (V) og direktør for Landbrug & Fødevarer, Karen Hækkerup samt Coops Fooddirektør Jens Visholm, til i fællesskab at smage sig igennem, de af Børsen indkøbte specialiteter, og udpege en vinder efter en blindsmagning af produkterne.
Verdens største muslingeindustri, der råder over det mest moderne anlæg indenfor rensning og produktion af ferske muslinger, har fået den fornemme pris for deres Premium Limfjords blåmuslinge produkt, der i forvejen har virksomhedens bedste kvalitets og varemærke, som benyttes i Vilsund Blues markedsføring for ”Terroir Limfjord”.
Prisen har selvsagt vakt glæde i hele Vilsund koncernen og ifølge udtalelser fra direktør Søren Mattesen til TVMidtVest, har flere kunder allerede ringet og lykønsket virksomheden med prisen.
Limfjorden er verdens bedste muslingevand. Så klart kan det siges, når man taler om Limfjorden, der naturligt kan opdeles i et vestligt og et østligt afsnit, med Løgstør som mødested. Den Østlige Fjord er som et snævert strøm løb og den vestlige er som en fjord med bredninger og åbne vandspejl i store områder Limfjordens kolde salte og mineralholdige vand, hvor limfjordsmuslingerne langsomt tager på i vægt, hvilket modsvarer deres sydeuropæiske artsfæller, giver kødet en god fast konsistens og en kvalitet, der nu kan smykke sig med Børsens prestigefyldte fødevarepris – Smagsprisen 2015.