17.000 liter diesel i Thyborøn Havn

17.000 liter diesel i Thyborøn Havn

Lørdag formiddag gjorde L526 Lonny Hedvig klar til ny rejse. -Hvad der skulle være en lille sejlads til isværket, endte med en påsejling af Tobiskajen, og 17.000 liter diesel fossede ud.

L 526 Lonny Hedvig fik tekniske problemer med omstyringen, hvilket resulterede i at fartøjet ramte et pat mindre skibe, og derefter torpederede Tobis Kajen i Thyborøn, så brændstoftanken forrest på skibet sprang læk, og dieselolie fossede ud i havnen.
L 526 Lonny Hedvig fik tekniske problemer med omstyringen, hvilket resulterede i at fartøjet ramte et par mindre skibe, og derefter torpederede Tobis Kajen i Thyborøn, så brændstoftanken forrest på skibet sprang læk, og dieselolie fossede ud i havnen.

Heldigvis for havnen var vejrguderne med dem, og vinden hjalp beredskabsfolket med at holde olien inde i et hjørne af havnen. Det oplyser Niels Høck Andersen fra Beredskabscenter Midtjylland i Herning til TV MidtVest.

L 526 Lonny Hedvig fik en stor skade på stævnen, og er i dag, mandag, på bedding, for at undersøge om fartøjet fik andre skader.