Besøg vores mobil side
 .

Mediainformation

www.fiskerforum.dk - internetportalen for Dansk erhvervsfiskeri

Velkommen til Fisker Forums medieinformation. I medieinformationen kan du læse om de muligheder for annoncering og profilering Fisker Forum tilbyder.


Hvorfor annoncere på Fisker Forum ?

 • Din annonce rammer en klart afgrænset målgruppe.
 • Dit produkt kommer i selskab med andre førende leverandører inden for fiskeriet
 • Internettet giver store muligheder for mere spændende og utraditionelle reklamebudskaber.
 • Mere trafik på din hjemmeside.

Koncept og indhold

Som internetportal er Fisker Forum altid åben og der indsættes løbende nyheder og annoncer således at her altid kan findes mange, nye og interessante oplysninger for erhvervsfiskeriet.

Staben bag Fisker Forum foretager løbende ajourføring af informationer og ændrer løbende i opsætning og portalens opbygning så Fisker Forum hele tiden udvikles i forhold til de mange teknologiske muligheder.


Fisker Forum indeholder bl.a.

 • Erhvervsnyheder
  Lidt længere ”ikke dagsaktuelle” tekster om nye produkter, nye fartøjer og relevante artikler
 • Kort nyt
  Korte dagsaktuelle nyhedshistorier med relation til fiskeri
 • Mobil- og satellit nyheder
  Kortnyt fra ind- og udland, erhvervsnyheder, reguleringer og vejret samt kutterinfo på mobiltelefonen, eller på havet via satellit
 • Kutterinfo
  Komplet database med alle danske og udenlandske fiskefartøjer, der er bla. fartøjernes data, telefon, mobiltelefon og Inmarsatnumre til skibet og reder. Vi bestræber os på at få så mange billeder af fartøjerne som muligt. P.t. indeholder databasen over 2.500 fartøjer og over 40.000 billeder
 • Fiskeauktioner
  Portalen indeholder en særlig del for fiskeauktioner, hvor der kan indhentes friske oplysninger om landede mængder og opnåede priser på fisk landet på danske fiskeauktioner
 • Forum
  Her er ordret frit, alt kan kommenteres og diskuteres
 • Køb og Salg
  Her kan man købe og sælge fiskerirelaterede produkter
 • Hyrebørsen
  Tilbyd eller søg hyre
 • Links / services
  På Fisker Forum findes der et hav af mere specielle services såsom mailingliste, omfattende link-samling, oversigt over organisationer, opdaterede vejrudsigter og farvandsudsigter mv

De enkelte produkter

Bannerannonce:

Ved museklik på dette banner åbnes link, typisk til annoncørens egen hjemmeside, eller til særlig udfærdigede underliggende sider med oplysninger eller links til flere sider fra annoncøren.

Banneret kan indeholde skiftende tekst/loops og effekter, dog inden for visse mål. Fisker Forum tilbyder en uspecificeret reklameplads. Det betyder at din reklameplads skifter vilkårligt fra side til side på FiskerForum. Der eksponeres over 30.000 bannere om dagen på fiskerforum!

Tekst og billeder til banner, erhvervsnyheder og e-mails leveres af annoncøren. Vi kan dog være behjælpelige med at udarbejde tekster og fremskaffe billeder og illustrationer.
Se eksempler på bannere.

Prislisten for bannerannoncering finder du her.

Erhvervsnyheder

FiskerForum bringer løbende nyheder om nye produkter indenfor for fiskerierhvervet, disse nyheder kører typisk på forsiden af FiskerForum 2-3 uger, herefter kommer historien på arkivet som også er et meget besøgt afsnit på FiskerForum.

Nyhedsbreve via Email

Der udsendes dagligt nyhedsbreve på FiskerForum til vore mange tilmeldte brugere, det sker blandt andet når der oprettes korte nyheder, større nyheder, oprettes nye interessant sider på FiskerForum, eller hvis der sker noget helt ekstraordinært indenfor erhvervet. Der udsendes mellem 10- 15.000 nyhedsbreve om ugen. I disse nyhedsmails kan man få tilføjet sit produkt eller nyhed som så medsendes i den periode man vælger at annoncere.

Individuelle annoncer

Erhvervsnyheder, bannerer, tekstsponsorerede e-mails eller INMC nyhedsbreve kan til enhver tid købes og kombineres på mange måder, eller måske har du en helt ny måde vi kan lave annoncerne på. Ring for nærmere aftale omkring priser og muligheder. Se kontaktinformation nederst på siden.

Profilside

Fisker Forum tilbyder alle annoncører en profilside, hvor der bliver mulighed for en kort præsentation af virksomheden. Dette tilbud er beregnet for virksomheder som endnu ikke har etableret egen hjemmeside.


Fisker Forums annoncer priser

Bannerannonce

Prislisten for bannerannoncering finder du her.

Nyhedsbreve via Email

Udsendelse i 2 ugerKr.   3.500,-
Udsendelse i 6 ugerKr.   8.000,-
Udsendelse i 12 ugerKr. 12.000,-

Erhvervsnyheder

Ring eller send os en email, og få et tilbud på at få dit produkt profileret på FiskerForum. Priserne varierer meget i forhold til hvilken løsning vi kan stykke sammen til jer.

Alle priser er excl moms


Generel information om Fisker Forums besøgende

På Fisker Forum overvåger vi løbende udviklingen i antal besøgende og fordelingen af trafikken på de forskellige sider. Dette sker ved hjælp af et anerkendt statistik-program som overvåger FiskerForum.

Antal besøg

Fisker Forum har hver måned mere end 100.000 dokumenterede besøgende, som i gennemsnit ser mellem 5-6 sider. Hver bruger er mellem 6-8 minutter på siden målt over alle besøgende.

Statistikken viser at et gennemsnitsbesøg varer i gennemsnit 8-9 minutter, hvor brugerne ser på ca. 8-9 sider, hvorved der eksponeres omkring 90.000 bannere om dagen på fiskerforum, eller mere end 2.500.000 om måneden !


Med venlig hilsen
Fisker Forum
Otto Pedersvej 1
6960 Hvide Sande
Email: info@fiskerforum.dk
Tlf: 9731 1946

© 2019 • Fiskerforum • CVR 32663192 • www.fiskerforum.com • info@fiskerforum.com • Tlf +45 6022 0946 Cookie- og privatlivspolitik