AS SCAN

Nyt fra Færøerne uge 40

Udgivet af FiskerForum den 11-10-2018 · info@fiskerforum.dk

Nyt fra Færøerne uge 40 Foto: Hoyvik - Kiran J

Nyt fra Færøerne uge 40 Foto: Hoyvik - Kiran J

Den færøske trawler »Hoyvík« landede i sidste uge en last på 615 tons sild, som de havde fisket ud for Færøerne. Fiskeriet har været godt og fornuftigt, og fangsten blev efterfølgende landet til Pelagos i Fuglefjord.

Landinger til Pelagos i Fuglefjord


Tuneq fra Grønland landede 230 tons makrel, som de har fisket i internationalt farvand. Efter et godt fiskeri, landede de fangsten til Pelagos i Fuglefjord. Fagraberg landede 1200 tons sild, som de havde fisket ud for Færøerne. De har haft et godt fiskeri, og fangsten blev landet til Pelagos i Fuglefjord. Så snart de havde landet tog de tilbage til fiskeriet ud for Færøerne.


landinger til Kollefjord


Lineskibet Kambur landede 190 tons, som de har frosset ned ombord. De har haft et fint fiskeri på turen, og så snart de havde landet tog de da også tilbage til fiskeriet. Fangsten bestod overvejende af torsk, som var resultatet efter en tur på havet i en måned. Lineskibet Stapin landede 210 tons fisk, som de også har frosset ned ombord. De har haft et tilsvarende godt fiskeri på denne tur, og her var fangsten også overvejende torsk. Nordingur landede 1000 tons sild til Faroe Pelagic i Kollefjord, som de har fisket ud for Færøerne. De har haft et rigtig godt fiskeri på turen, og de tog også straks tilbage til fiskeriet efter landingen.


Landinger af makrel og sild til Vardin Pelagic i Tvøroyri


Den færøske trawler Tróndur í Gøtu landede i sidste uge en last på 330 tons makrel til Varðin Pelagic i Tvøroyri. De har haft et godt fiskeri på denne tur, og så snart de havde landet tog de tilbage til fiskeriet efter makrel. Tummas T landede tilsvarende en last af makrel til Vardin Pelagic. Hele 220 tons makrel blev det til efter et godt fiskeri på turen. Finnur Fríði landede også i sidste uge en pæn last af sild. Hele 1200 tons sild blev det til, der efter losningen også satte kurs og fart ud efter flere sild, som de fisker efter ud for Island. De har også haft et godt fiskeri på turen, og fangsten blev landet til Varðin Pelagic. Så snart de havde landet tog de tilbage på fiskeri efter sild. Danske Beinur fra Hirtshals landede i ugens løb også en pæn last på 1000 tons sild, som de har fisket i Nordsøen. De har også haft et godt fiskeri og de er nu tilbage i Nordsøen efter flere sild.


Landinger til Klaksvík og Torshavn


Lineskibet Kvikk landede 19,9 tons, som de har fisket ud for Island. De landede fangsten til Kósina i Klaksvík, hvoraf 11,5 tons var torsk, som havde en kilopris på 19,20 kr. Lasten blev her vurderet til 355.104,00 kr., som de havde fisket ud for Island på turen. Det færøske Garnskib Thor landede 14,8 tons i Torshavn, hvoraf 11 tons var hellefisk, som havde en kilopris på 31,- kr. Lasten blev her vurderet til 381.000,00 kr., som var resultatet af et fiskeri i 4 dage vest for Færøerne.
Garnskibet Túgvusteinur landede 14 tons til Torshavn, hvoraf 9,5 tons var hellefisk, som havde en kilopris på 31,- kr. Lasten blev vurderet til 341.000,00 kr., som de havde fisket i 4 dage vest for Færøerne. Partrawlerne Japis og Ametyst landede 150.000 pund til Torshavn, overvejende sej, som de har haft et godt fiskeri af ud for Færøerne. Så snart de havde landet tog de tilbage til fiskeriet.


Landinger til Toftir, Leirvik og Runavik


Linekutteren Volunteer landede 8,4 tons til Toftir, hvoraf 5,7 tons var kuller, som havde en kilopris på 11.72 kr. Lasten blev efterfølgende vurderet til 117.990,00 kr., som de havde fisket i 2 dage vest for Færøerne. Garnskibet Oknin landede 10 tons i Toftir, hvoraf 9 tons var hellefisk, som havde en kilopris på 31,- kr. Lasten var her vurderet til 295.000,00 kr., som var resultatet af et fiskeri på 4 dage øst for Færøerne. Den mindre trawler Búgvin landede 19,3 tons i Leirvik, hvoraf 14,2 tons var torsk, som havde en kilopris på 17,97 kr. Lasten blev her vurderet til 302.888,50 kr., som de havde fisket i 7 dage nord for Færøerne. Partrawlerne Stelkur og Bakur landede 300.000 pund til Runavik, overvejende sej. De har haft et godt fiskeri ud for Færøerne, og så snart de havde landet tog de tilbage til fiskeriet. Partrawlerne Rankin og Lerkur landede 170.000 pund i Runavik, hvoraf det meste var sej. De har ligeledes haft et godt fiskeri ud for Færøerne, og så snart de havde landet tog de tilbage til fiskeriet.FiskerForum.dk

VMS Group
Granly Diesel A/S
TSR Electronic
Hanstholm Havns Olieforsyning
Seatech
Karstensens Skibsværft A/S
VestjyskBANK
Skibsforsikringen Frederikshavn
Thyborøn Trawlbinderi
Quiksling - Water Rescue