AS SCAN

Tilfredsstillende driftresultat for Frederikshavn Havn

Udgivet af FiskerForum den 08-08-2018 · info@fiskerforum.dk

Tilfredsstillende driftresultat for Frederikshavn Havn. Foto: Havneudvidelse etape 1  Frederikshavn Havn

Tilfredsstillende driftresultat for Frederikshavn Havn. Foto: Havneudvidelse etape 1 Frederikshavn Havn

Frederikshavns Havn har sat kurs og fart. Først med det bedste regnsskabsresultat på 21,1 millioner siden kommunens overtagelse af havnen i 2001 og senere i år med den store havneudvidelse, hvor man kan fejre færdiggørelsen af 1. etape lørdag den 29. september.

Det er da også en tilfreds bestyrelsesformand Bo Uggerhøj der overfor lokalavisen forklarer den positive udvikling Havnen er inde i. »Vores to rigtig fornemme resultater i 2016 og 2017 er et godt afsæt til årene 2018, 2019 og delvis 2020, hvor vi dog forventer et noget lavere resultat. Årsagen er en forventning om, at aktiviteterne i havneudvidelsen først for alvor kommer i gang fra 2. halvår 2020. Vi har overtaget 1. etape og bygger stadig på 2. etape, så det er en helt forventet udvikling, vi ser ind i. Det forventes, at etape 2 er færdig med udgangen af 1. kvartal 2019, understreger bestyrelsesformanden videre.


På baggrund af en hurtig udlejning af baglandsarealerne har havnebestyrelsen besluttet at etablere 170.000 kvadratmeter yderligere nord for havneudvidelsen.


En udvidelse som bestyrelsesformanden er tilfreds med. »Det er en fantastisk udvikling,« fastslår Bo Uggerhøj overfor Lokalavisen, »vi har set det med udlejningen af samtlige baglandsarealer, og det beviser, at vi gjorde det rigtige med havneudvidelsen i Frederikshavn.«


Bestyrelsen lagde i efteråret 2016 en strategi for årene 2017 til 2021, hvor man budgetterede med fuld aktivitet fra 2021.


Glæden og tilfredsheden er også mærkbar hos direktør for Havnen Mikkel Seedorff Sørensen, der i Lokalavisen takker samtlige medarbejderne for at holde fokus og for at leverer et godt driftsresultat, samtidig med at havneudvidelsesprojektet kører.


Læs mere om rekordresultatet for Frederikshavn Havn i Lokalavisen herKilde: Lokalavisen frederikshavn
FiskerForum.dk

Fiskerforum.com Media Info
Atlantic Fair 2019 - UK
LAG Fyn
Thyborøn Skibs & Motor.
Cosmos Trawl - specialists in efficient, modern fishing gear
TSR Electronic
Nordjyske Bank
Vest-El Aps
Seatech
Scandfish