AS SCAN

Første skibsmontører klar fra Skjern Tekniske Skole

Udgivet af FiskerForum den 13-07-2018 · info@fiskerforum.dk

Første skibsmontører klar fra Skjern Tekniske Skole.  Foto:Fototekst: Skibsmontør (Jeppe Andersen og Patrick Hjelm samt Faglærer Benny Hansen

Første skibsmontører klar fra Skjern Tekniske Skole. Foto:Fototekst: Skibsmontør (Jeppe Andersen og Patrick Hjelm samt Faglærer Benny Hansen

De er eftertragtede og længe savnet. Skibsmontøruddannelsen er igen i høj kurs og i sidste uge kunne 2 unge forlade skolen i skjern, som de første nogen sinde herfra og de er nu klar til at tage hovedforløbet i Esbjerg eller Frederikshavn.

Jeppe Andersen har allerede fået læreplads ved et værft i Hvide Sande og Patrick Hjelm søger fortsat en læreplads. Men som faglærer ved Skjern Tekniske Skole Benny Sørensen siger til JyskeVeskysten, er det en uddannelse der giver rigtig mange muligheder, både med hensyn til at læse videre, hvis det er det man ønsker, men også til at få et interssante og spændede job i industrien, ved et værft eller motorværksted.


Benny Sørensen fortæller at flere skal igennem forløbet og han håber på at mange vil følge de to, så der fremover kommer mange som Jeppe og Patrick på skolen, som vil gennemgå det tekniske forløb.


Du kan læse mere om uddannelsen som skibsmontør herKilde: JyskeVestkysten og Skjern Tekniske Skole
FiskerForum.dk

Bue Net
Fiskerforum.com Media Info
Vest-El Aps
Bredgaard Bådeværft Aps
As Scan
Thyborøn Havns Fiskeriforening
Hanstholm Samlecentral
SeaMaster
Hanstholm Havns Olieforsyning
Thyborøn Trawldoor