3XJ Thyborøn Skibs & Motor A/S

En gammel kending bliver Eva Kjer´s rådgiver

Udgivet af FiskerForum den 17-05-2018 · info@fiskerforum.dk

En gammel kending bliver Eva Kjer´s rådgiver. Foto: Fiskeriminister Eva Kjer Hansen - UM

En gammel kending bliver Eva Kjer´s rådgiver. Foto: Fiskeriminister Eva Kjer Hansen - UM

Eva Kjer har valgt særlig rådgiver, det skriver Udenrigsministeriet i en pressemeddelese. Det bliver Morten Flindt der som gammel bekendt af ministeren blandt andet skal bistå ministeren i områderne indenfor Fiskeri- og Ligestilling samt Nordisk Samarbejde.

Morten Flindt var Kjer´s særlige rådgiver, da hun regerede som miljø- og fødevareminister i perioden 2015 til 2016, samt som hendes politiske konsulent i partiet Venstre.


Han dumper ned i fikeriet, som fremadrettet har flere udfordringer liggende. I en kommentar til udnævnelsen, siger Morten Klindt blandt andet, at han glæder sig til arbejdet med fiskeriområdet, hvor han håber at kunne bevare den politiske stbilitet, der nu er skabt på området. Samtidig er det også afgørende for rådgiveren, at der fokuseres på udviklingen af erhvervet, både i forhold til eksport, vækst og arbejdspladser i hele Danmark. Det er særligt vigtigt i lyset af Brexit, slutter han.


Morten Flindt tiltræder stillingen den 15. maj 2018 efter en periode på barsel. Han er uddannet cand.mag. i historie og retorik fra Københavns Universitet.Kilde: UM.dk
FiskerForum.dk

Atlantic Fair 2019 - UK
Fiskerforum.com Media Info
Thyborøn Skibs & Motor.
Nordjyske Bank
Hvide Sande Shipyard, Steel and Service
Fibras Industriales S.A.
Kynde og Toft
Fiskeriets Arbejdsmiljøtjeneste
Fiskeriskolen Thyborøn
Thyborøn Havns Fiskeriforening