AS SCAN

En gammel kending bliver Eva Kjer´s rådgiver

Udgivet af FiskerForum den 17-05-2018 · info@fiskerforum.dk

En gammel kending bliver Eva Kjer´s rådgiver. Foto: Fiskeriminister Eva Kjer Hansen - UM

En gammel kending bliver Eva Kjer´s rådgiver. Foto: Fiskeriminister Eva Kjer Hansen - UM

Eva Kjer har valgt særlig rådgiver, det skriver Udenrigsministeriet i en pressemeddelese. Det bliver Morten Flindt der som gammel bekendt af ministeren blandt andet skal bistå ministeren i områderne indenfor Fiskeri- og Ligestilling samt Nordisk Samarbejde.

Morten Flindt var Kjer´s særlige rådgiver, da hun regerede som miljø- og fødevareminister i perioden 2015 til 2016, samt som hendes politiske konsulent i partiet Venstre.


Han dumper ned i fikeriet, som fremadrettet har flere udfordringer liggende. I en kommentar til udnævnelsen, siger Morten Klindt blandt andet, at han glæder sig til arbejdet med fiskeriområdet, hvor han håber at kunne bevare den politiske stbilitet, der nu er skabt på området. Samtidig er det også afgørende for rådgiveren, at der fokuseres på udviklingen af erhvervet, både i forhold til eksport, vækst og arbejdspladser i hele Danmark. Det er særligt vigtigt i lyset af Brexit, slutter han.


Morten Flindt tiltræder stillingen den 15. maj 2018 efter en periode på barsel. Han er uddannet cand.mag. i historie og retorik fra Københavns Universitet.Kilde: UM.dk
FiskerForum.dk

VMS Group
Fiskerforum.com Media Info
LAG Fyn
Scandfish
Kynde og Toft
Skibsforsikringen Frederikshavn
Thyborøn Havn
Gedhus Consult
Lemvig Maskin- & Køleteknik
Westdiesel