3XJ Thyborøn Skibs & Motor A/S

Tyske lystfiskere fik straks-bøde på 15.000 kroner

Udgivet af FiskerForum den 16-05-2018 · info@fiskerforum.dk

Tyske lystfiskere fik straks-bøde på 15.000 kroner. arkivfoto: lystfisker - FiskerForum.dk

Tyske lystfiskere fik straks-bøde på 15.000 kroner. arkivfoto: lystfisker - FiskerForum.dk

Det idyliske lystfiskerparadis Dyvig på Nordals, er et yndet sted for tyske lystfiskere og forleden var da heller ingen undtagelse for tre tyskere, der havde fiskelykken med sig, troede de.

Dog havde vores tyske lystfiskere helt glemt de nye regler for hvor mange torsk man må vriste ud af områdets fiskevand. De nye regler fra 2017 giver ret til at fange og ilandbringe 5 torsk pr. mand, men fiskefeberen havde grebet de tre, så istedet for de tilladte 15 torsk for tre mand, havde de fanget 41 torsk.


Så den nette sum af næsten 366 kroner pr. torsk, måtte lommeulden vendes flere gange og det helt uden torsken kom med hjem til Tyskland. Det skriver Sønderborg Nyt efter at have talt med det danske politi, der havde æren af, at fange de tre formastelige fra Tyskland, der hver måtte indkassere en bøde på 5.000 kroner.


Lystfiskere har fra starten af 2017 fået et loft på hvor mange torsk man må hjemtage. Der er max. 5 stk. torsk pr. mand, dog kun 3 stk i februar og marts, hvis man fisker i vestlige Østersø. Reglerne gælder også når man er ude med en turbåd.  


Kilde: Sønderborg Nyt
FiskerForum.dk

Granly Diesel A/S
Granly Diesel A/S
Besrad
Thyborøn Havn
Westdiesel
Hvide Sande Havn
Hanstholm Havns Olieforsyning
Hvide Sande Shipyard, Steel and Service
SeaMaster
Fibras Industriales S.A.