AS SCAN

Stevedore-samarbejde i Skagen skal skabe yderligere vækst

Udgivet af FiskerForum den 13-04-2018 · info@fiskerforum.dk

Stevedore-samarbejde i Skagen skal skabe yderligere vækst.  luftfoto: Skagen havn

Stevedore-samarbejde i Skagen skal skabe yderligere vækst. luftfoto: Skagen havn

Skagen Havn og den privatejede virksomhed, Skagen Stevedore AS, er blevet enige om at investere i havnen for at styrke og forbedre den fremtidige vækst i både container- og lagersegmentet.

Containerterminal og depot


Skagen Stevedore A/S arbejder i øjeblikket på at etablere et containerdepot samt containerterminal og har opnået et godt og solidt fundament gennem lokale importører og eksportører til at skabe et succesfuldt setup.


Skagen Havn forventer, at containerdriften starter i anden halvdel af 2018 på de eksisterende faciliteter på havnen, og vil give nye muligheder for transport samt have en positiv indvirkning på transportomkostningerne for virksomheder i den nordlige del af Danmark.


Skagen Stevedore A/S har investeret i en ny mobil kran og vil blive ansvarlig for containerdriften på havnen. Herved opretholder Skagen Havn sin rolle som infrastrukturleverandør, hvorimod private aktører tager sig af de kommercielle aktiviteter.


Skagen Havn er i dag baseret på fire centrale forretnings-områder:  • Fiskeri


  • fragt og bunkering


  • krydstogter


  • maritim service.


    Skagen Havn arbejder i øjeblikket på platformen for at påbegynde en fase 3 udvidelse, som blandt andet indebærer en udvidelse af havnearealet på ca. 190.000 m2 og 930 m nyt kajareal.
Kilde: Skagen Havn
FiskerForum.dk

Granly Diesel A/S
Fiskerforum.com Media Info
Kynde og Toft
Nordjyske Bank
AS SCAN
Tor-Mo Trawl ApS
Thyborøn Havns Fiskeriforening
Seatech
Erik Høgh-Sørensen (DF)
Nordsøtrawl