3XJ Thyborøn Skibs & Motor A/S

ER der forskel på en »Nytårstorsk« og en »socialdemokrat«

Udgivet af FiskerForum den 08-02-2018 · info@fiskerforum.dk

ER der forskel på en »Nytårstorsk« og en »socialdemokrat«

ER der forskel på en »Nytårstorsk« og en »socialdemokrat«

Svaret her er åbenbart ja - især når det drejer sig om det meget omtalte velgørenheds-arrangement, som Nytårskuren i Thyborøn med nytårstorsk og æblekage. Så mener flere socialdemokrater, at de sagtens kan se forskellen. Både med at modstå krav om modydelser og det at håndtere folks påvirkning og ønske om politisk indflydelse, under velgørenhed.

Der står det ifølge socialdemokraterne meget værre til med venstre-folkene, der efter deres opfattelse er til købs. En beskyldning som de også gerne og uden blusel, selv retter mod landets Statsminister.


I en tid med Danmarksindsamlingen på Danmarks Radio og indsamlingen med raslebøsser lokalt ved hoveddøren. Til en tid hvor politikere, bortauktionerer sig selv med middag og selskabeligt samvær på Lauritz.com i velgørenhedens hellige navn. Der kan det være svært at skelne, hvor grænsen egentligt går for en politiker. Der som person, både skal være åben og tilgængelig, men også beskytte sin integritet.


Hvornår er det legitimt og helt legalt at optræde i velgørenheds-sammenhæng og hvornår går man over grænsen med en fritidskrævende donation af egen person. En medvirken der hurtigt og umiddelbart kan virke som politisk promovering og måske endda virke lidt for meget og derfor for selvcentreret.


Grænsen er hårfin, og kan være altødelæggende hvis den overskrides. Trods den åbenlyse risiko, for at få skudt i skoene, at man istedet for at gå velgørenhedens ærinde, agiterer politisk for at fremme egen sag, eller virker for imødekommende overfor forskellige erhvervsgrupper. Trods denne risiko, stiller flere politikere op til velgørenheds-arrangementer af forskellige observans.


Her er eksempler fra velgørenheds-arrangementet Danmarks-indsamlingen:  • Deltag i en middag med Mogens Lykketoft (A) i restaurant Tårnet på Christiansborg, til en god middag og en hyggelig snak om »Politik« eller.. (Åben auktion Lauritz.com ved Danmarks-indsamlingen)

  • eller vind en god middag på den luksuriøse italienske restaurant Era Ora med Morten Østergaard (R) til en munter aften med en snak om »politik« eller.. (Åben auktion Lauritz.com ved Danmarks-indsamlingen)

  • eller hvad med en aften sammen med Uffe Elbæk (Å) på Gorm´s i Nyhavn, med en rustik og lækker middag Italiensk inspireret, når tændernes sættes i en lækker Pizza og snakken går om »politik« eller.. (Åben auktion Lauritz.com ved Danmarks-indsamlingen)

  • eller hvad med en aften med friskfanget torsk, med dertil hørende velsmagende sennepssovs sammen med Lars Løkke (V) i hyggeligt selskab med lokale i en større forsamling, hvor der snakkes og hygges.. (til fordel for Løkke-Fonden)


Hov Hov - det sidste må man efter socialdemokraternes mening ikke, for det tangerer jo en risiko for en styrende og prægende politisk påvirkning, noget der er på kanten af loven. Det er efter socialdemokraternes mening, noget der minder om både korruption og bestikkelse.


Men er der forskel på en socialdemokrat og en venstre-mand. Ja det er der åbenbart, for ifølge en socialdemokrat selv, kunne de aldrig, aldrig finde på at lade sig præge politisk. De vil altid stå tilbage, stive og skråsikker samt helt uimodtagelige.


Men hvad med de andre og de mange der stiller op i en god sags tjeneste og måske pludselig befinder sig overfor en velgører fra erhvervslivet. En velgører der eksempelvis har vundet den hyggelige middag med en kendt politiker. Hvor går grænsen egentlig og skal vi helst forestille os, at samtalerne her udelukkende drejer sig om vejret og kongehuset eller helt andre emner, bare de ikke er politiske og omhandler vores erhverv og hverdag.


Lad os være realistiske og lade vores folketingspolitikere selv bestemme hvem og hvad de omgås. Som Vælger kan de fleste nok selv finde ud af om det virker rigtigt eller forkert. Så pak sammen Socialdemokrater og opfør jer som borgere i et civiliseret land, hvor også politikere skal overholde landets love og regler. Vær fornuftige og tag mod gode råd fra de forskellige erhverv, uanset i hvilken sammenhæng det sker. Samtale med folk, som dagligt har hænderne i maskinrummet, har vist aldrig skadet nogen politiker, snarre tværtimod. Så kom ind i kampen socialdemokrater og opfør jeg som almindelige ansvarlige, folkevalgte og ikke som selvretfærdige og glorificerede politikere, der mener sig bedre end alle andre.Kilde: Fb
FiskerForum.dk

Fiskerforum.com Media Info
Atlantic Fair 2019 - UK
Lemvig Maskin- & Køleteknik
Cosmos Trawl - specialists in efficient, modern fishing gear
VestjyskBANK
SeaMaster
TSR Electronic
Øster Hurup Båd-& Garnhandel
Simrad a Kongsberg Company
Værftet A/S