AS SCAN

Så er DanFish 2017 officielt åbnet

Udgivet af FiskerForum den 11-10-2017 · info@fiskerforum.dk

Så er DanFish 2017 officielt åbnet  Foto: H.K.H. Pris Joachim - FiskerForum.dk

Så er DanFish 2017 officielt åbnet Foto: H.K.H. Pris Joachim - FiskerForum.dk

H.K.H. Prins Joachim åbnede officielt Europas førende fiskerimesse, DanFish International, onsdag 11. oktober i Aalborg Kongres & Kultur Center (AKKC).

I 2007 blev Prins Joachim protektor for DanFish International, et protektorat han overtog fra H.K.H. Prins Henrik. Prins Joachims store interesse for DanFish messen vises blandt andet ved, at han har åbnet messen fire ud af seks gange, siden han blev protektor for messen.

DanFish International gennemføres hvert andet år i AKKC, og i år er det således intet mindre end 25. gang, den store internationale fiskerimesse foregår på dansk grund.

Nicolaj Holm takkede da også, som direktør for AKKC, for prisens deltagelse og sagde blandt andet, »Vi er stolte over, H.K.H. Prins Joachim vurderer, at DanFish International har så stor betydning, at han for anden messe i træk vælger at afse tid i sin travle kalender til officielt at åbne messen idag. Fiskeriet er også et brandvarmt emne internationalt lige nu med fordeling af fiskerikvoter og blandt andet Brexits betydning for fiskeriet.«

DanFish International forventes at tiltrække omkring 15.000 besøgende fra hele verden, og messen melder alt udsolgt af stande. I 2015 valgte AKKC at udvide det i forvejen store standareal på 9000 m2 med en udbygning på den midlertidige mobilhal, der bliver opstillet i Kildeparken i forbindelse med messen. Den internationalt anerkendte messe indeholder nyheder til fiskerisektoren inden for både net, trawl, elektronik, navigations- og kommunikationsudstyr, procesudstyr, redningsudstyr og meget mere.

FiskerForum.dk
VMS Group
Fiskerforum.com Media Info
Gedhus Consult
Atlantic Shipping
Dansk Fartøjsforsikring A/S
Simrad a Kongsberg Company
Thyborøn Havn
Hanstholm Samlecentral
Hirtshals Havn
Bue Net