3XJ Thyborøn Skibs & Motor A/S

Norsk Fiskeriminister klar i mæglet efter borgerlig valgsejr

Udgivet af FiskerForum den 13-09-2017 · info@fiskerforum.dk

Norsk Fiskeriminister klar i mæglet efter borgerlig valgsejr  Foto: norsk Fiskeriminister Per Sandberg ønsker endnu en periode som fiskeriets minister

Norsk Fiskeriminister klar i mæglet efter borgerlig valgsejr Foto: norsk Fiskeriminister Per Sandberg ønsker endnu en periode som fiskeriets minister

Den norske fiskeriminister Per Sandberg, ser gerne sig selv i jobbet som ministeren for ét af norges største erhverv, fiskeriet. Så hvis Erna (red. Statsminister Erna solberg) spørger mig om endnu en periode som fiskeriets minister, takker jeg - ja tak..

Sådan lyder orderne fra norges nuværende fiskeriminister, som efter halvandet år i stolen, gerne tager en periode mere, for som han siger til det norske Fiskeribladet, så har han stadig uafsluttede sager, som han gerne vil køre til ende.


Det sidste opgjorte valgtal og prognoser fra det norske valgdirektorat samt målinger fra valgdagen fra både TV2 og VG, peger mod et nyt borgerligt flertal i Stortinget i Norge. Både Højre og Fremskridspartiet havde fornuftige valg, men det så knapt så godt ud for det norske arbejderparti, som har fået et historisk dårligt valg.


Du kan læse hele artiklen i den norske Fiskeribladet her (norsk)Kilde: Fiskerbladet.no
FiskerForum.dk

Granly Diesel A/S
Fiskerforum.com Media Info
Thyborøn Havn
Thyborøn Trawldoor
Simrad a Kongsberg Company
Frydendahl Fiskenet
Hvide Sande Shipyard, Steel and Service
Nordic Marine Oil A/S
SeaMaster
Gedhus Consult