AS SCAN

Cosmos Trawl mangler en fleksibel »Handyman«

Udgivet af FiskerForum den 15-02-2017 · info@fiskerforum.dk

Cosmos Trawl mangler en fleksibel »Handyman«

Cosmos Trawl mangler en fleksibel »Handyman«

På Notkajen i Hirtshals har Cosmos Trawl en ledig stilling til én som kan springe ind som firmaets »Alt Mulig Mand« til forskellige arbejdsopgaver.

Det er det Nordjyske Trawlbinderi der med afdelinger både i Hirtshals, Skagen og Strandby samt i Thyborøn, der nu søger en person, som både er fleksibel mht. arbejdstid og arbejdsopgaver, som har Truck-kort og i givet fald også stort kørekort og krancertifikat D. Det sidste er ikke et krav, men vil være et stort plus.


Arbejdet omfatter forefaldende arbejde på lagret og i værkstedet, men vil også i perioder omfatte arbejde ved det store wirespil og opgaver omkring splejsning m.m. i selve produktionen.


Selvom den faste og primære arbejdsplads bliver i Hirtshals, vil der indimellem være opgaver, som skal løses i afdelingerne i Skagen, Strandby og Thyborøn.


Fuldtidsstillingen ønskes besat snarest muligt, hvor man får løn efter kvalifikationer. yderligere informationer af Production Manager og Wire Service Søren Christiansen på telefon +45 2463 6751 eller på email SC@cosmostrawl.dk


Du kan se stillingsannoncen her


Cosmos Trawl er en del af Hampidjan Group der som en global trawlproducent og leverandør har afdelinger worldwide, og derudover også dækker over produktmærkerne Swan Net, Magnet, Gloria og DynIce.Kilde: Cosmos Trawl
FiskerForum.dk

Fiskerforum.com Media Info
As Scan
Ejgil Knudsen
Frydendahl Fiskenet
Hirtshals Havn
Hvide Sande Skibssmedie
Fiskeriets Arbejdsmiljøtjeneste
Hanstholm Fiskeriforening
Bredgaard Bådeværft Aps
Simrad a Kongsberg Company