Besøg vores mobil side
 .
Hvide Sande Røgeri - Friske Fisk Til Døren

Hvide Sande Røgeri - Frisk Fisk Lige til Døren

Kvalitet, der kan smages

Siden 1969 har Hvide Sande Røgeri forkælet kunderne med fisk og fiskedelikatesser. Det begyndte enkelt med et komfur og to kogeplader, hvor indehaver Mary Søegaard stegte fiskefrikadeller og rødspættefileter. I dag er Hvide Sande Røgeri en forretning med mange afdelinger og ansatte: fiskebutik, webshop, fiskebiler og restaurant.
Fælles for alle dele af forretningen er stadig, at det er de gode friske råvarer, der har topprioritet.

Vores mål har altid været at give vores kunder de bedste smagsoplevelser med vores råvarer, så vi sørger for altid at sælge den mest friske og bedste fisk samt skaldyr af høj kvalitet.

Gå til webshop nu
Hvide Sande Røgeri - Vælg selv fiskekasse

Vælg Selv din Fisk - Du bestemmer!

I vores webshop, bestemmer du helt selv hvordan du sammensætter din bestilling.
Prøv for eksempel vores fiskekasser.Vi har et stort og bredt sortiment, og tilbyder stort set alt indenfor Røget Fisk, Fersk Fisk, Skaldyr, og mange andre Delikatesser, som du alt sammen kan bestille direkte hjem til dig.
Vi sørger selvfølgelig for at fisken ALTID har den rette temperatur under hele turen hjem til dig - dette kan vi garantere!

Har du brug for inspiration, eller hjælp til tilberedning af din fisk? Så besøg vores opskrifts side, med masser af lækre fiske opskrifter - Se Fiskeopskrifterne her

Hvide Sande Røgeri - bestil frisk fisk online

© 2017 • Fiskerforum • CVR 32663192 • www.fiskerforum.cominfo@fiskerforum.com • Tlf +45 9731 1946 Cookie- og privatlivspolitik

FiskerForum er drevet af Apollomedia