Besøg vores mobil side
 .

Hyrebørsen

Hyrebørsen er til for dig som fisker, der tilbyder din arbejdskraft, men ogsü for rederier og maritimt beslÌgtede virksomheder, der søger fagligt dygtige og velkvalificerede medarbejdere i lÌserkredsen omkring FiskerForum.dk

Hyre søges - Travl

Jeg søger hyre som Kok

Jeg har lidt erfaring som kok i mindre skibe/trawler. Mina Martek og Hunter fungerede som hotelskibe, ved grønlandskysterne, dels for håndværkere, dels for miljøundersøgelsesfolk.
Hvis faciliteterne er der, bager jeg næsten alt brød- også rugbrød-, maden fra bunden, sjældent samme ret mere end en gang om måneden, medmindre det ønskes og jeg har det. Derudover taler og skriver jeg spansk og engelsk på translatør niveau, særdeles godt tysk, så du kan sende mig hvorhen du vil med hvem som helst.
Jeg vantrives i land, og jeg kan tage af sted med 1 uges varsel. (Helst pr. telefonnr. 81927771).
For en god ordens skyld: Er lettere handicappet i venstre side, men det har ikke forhindret mig i at få blå bog, og jeg arbejder ligeså meget og længe som andre kokke. Jeg går dog ikke på dækket.

Med venlig hilsen
Charlotte Funch.

Adresse:8800
Telefon:81927771
E-mail:charlotte.funch.dk@gmail.com

Hyre tilbydes

Hyre søges

Lærlinge hyre søges

Lærlinge hyre tilbydes

© 2018 • Fiskerforum • CVR 32663192 • www.fiskerforum.com • info@fiskerforum.com • Tlf +45 9731 1946 Cookie- og privatlivspolitik

FiskerForum er drevet af Apollomedia