Besøg vores mobil side
 .

Danske VMS Group udvider på det nordiske marked

Udgivet af FiskerForum den 20-08-2018 · info@fiskerforum.dk

VMS Group A/S, der med base i Frederikshavn servicerer kunder over hele verden indenfor den maritime industri og offshore-branchen, har fået agentur på to typer gear fra Baker Hughes, der under navnet BHGE er en del af den globale koncern General Electric. Agenturet dækker de anerkendte mærker Lufkin Power Transmission og Allen Gears.


Siden maj 2016 har VMS Group haft agenturet på General Electrics to nye, miljøvenlige motorserier L250 og V250. Agenturet dækker det skandinaviske og tyske marked.


Med afsæt i mange års erfaring og faglig ekspertise yder VMS Group hurtig og fleksibel service 24 timer i døgnet, 365 dage om året.


VMS Group har over de seneste år samlet alle sine aktiviteter i ét fælles selskab, der dækker alle aspekter af service såsom reparation og vedligehold af skibsmotorer, propeller, turboladere og gear, salg og levering af reservedele, salg af komplette fremdrivningssystemer samt design, engineering og projektledelse indenfor den maritime industri og offshore-sektoren.


Udover VMS Group i Danmark består selskabet af VMS do Brasil i Rio de Janeiro, Brasilien, og VMS-GSB i Ålesund, Norge. VMS Group og tilhørende selskaber beskæftiger sammenlagt cirka 180 medarbejdere.


Maritime totalløsninger


»Aftalen med BHGE rammer perfekt ind i vores strategi. Vores kunder skal have den fulde fordel af bredden i vores kompetencer, der betyder, at vi kan levere totalløsninger fra den første inspektion over projektering til aflevering og idriftsættelse,« siger Kim Rasmussen, salgsdirektør i VMS Group.


BHGE, der er verdens førende udvikler af design og teknologi indenfor gearkasser, har en bred produktportefølje, der inkluderer de anerkendte mærker Lufkin Power Transmission og Allen Gears.


Såvel Lufkin som Allen Gears har siden midten af det forrige århundrede leveret pålidelige, skræddersyede gear-løsninger til den globale maritime industri.


I samarbejde med BHGE tilbyder VMS Group skræddersyede maritime gear-løsninger, der nøje kan tilpasses individuelle ønsker og krav fra maritime kunder i hele Skandinavien og Finland.


En stærk partner


»Vi har brug for stærke partnere med et solidt omdømme på alle vores markeder. Derfor har vi valgt VMS Group som vores autoriserede salgs- og servicepartner for den maritime industri i Norden, siger Rob van Solingen, Product Manager i BHGE – Marine.


VMS Group har allerede fået den første ordre til en norsk kunde om levering af seks sæt af to skræddersyede gearkasser til levering i 2019 og 2020.


Dansk, svensk og norsk flåde


Allen Gears er fremstillet til letvægtsfartøjer såsom flåde-fartøjer, vindmølleskibe, mindre færger og luksusyachts, og producerer højhastigheds- og højeffektløsninger, der er
specialiseret i planetgear, som er lettere, mere kompakte og typisk har en højere effektdensitet end de traditionelle gearsystemer.


Planetgear kan bruges i maritime applikationer, hvor pladsen er en vigtig faktor, og kan også bruges i kombination med traditionelle gear for at imødekomme store udvekslinger
for at minimere både størrelse og vægt.


Allen Gears lever fuldt ud op til de skrappe krav, der stilles til flådefartøjer, hvad angår støj, vibration og stødsikkerhed.


BHGE har tidligere forsynet både den danske, svenske og den norske flåde med Allen Gears, herunder de svenske Visby Class stealth korvetter og den norske Skjold Class prototype.


Hårdfør og pålidelig


Lufkin Gears tilbyder en hårdfør og robust løsning med en uforlignelig pålidelighed. Derudover kan denne type gear specialdesignes efter kundens præcise ønsker, og installeres ved en simpel »drop-in-udskiftning«.


Gearkasserne fra Lufkin er designet og konstrueret til de tungere opgaver i en lang række fartøjer, lige fra slæbebåde, sandsugere og lastskibe til offshore- og fiskefartøjer.


Samlet dækker de to typer gear hele spektret indenfor det maritime område.Kilde: VMS Group
FiskerForum.dk

© 2019 • Fiskerforum • CVR 32663192 • www.fiskerforum.cominfo@fiskerforum.com • Tlf +45 6022 0946 Cookie- og privatlivspolitik