Besøg vores mobil side
 .

Norske Baatbygg bygger Linefartøj om til garnbåd

Udgivet af FiskerForum den 11-09-2017 · info@fiskerforum.dk

Ejerne af den nyindkøbte båd, Ålesundrederiet Polarbris AS har købt det 44,9 meter lange fartøj af Atlantic Seafish AS i Ålesund, som afløseren for deres tidligere garnbåd »Vonar«, der er solgt til Finnøy Fiskeriselskab AS.


Nyheden kan læses på KystMagasinets side, hvor man i skrivende stund, fortsat har erhvervsansøgningen liggende til behandling ved Fiskeridirektoratet.


Direktoratet har bedt om alle oplysninger og tegninger omkring fartøjet, inden dette endeligt bygges om fra linefartøj til garnfartøj, på værftet Baatbygg AS på Raudeberget. Et Værft, der er kendt for igennem mere end 70 år, har foretaget ombygninger og reparationer samt udrustning af fartøjer indenfor fiskeriet.


Det tidligere autolinefartøj »Vonar« fiskede indtil juli i farvandet omkring Barentshavet. »Vonar«, der både er knapt 5 meter længere og et fire år yngre skib med 1800 HK, bliver erstattet af et både kortere og ældre fartøj, med 1520 HK, rigges nu som garnbåd.Kilde: Kystmagasinet.no
FiskerForum.dk

© 2018 • Fiskerforum • CVR 32663192 • www.fiskerforum.cominfo@fiskerforum.com • Tlf +45 9731 1946 Cookie- og privatlivspolitik

FiskerForum er drevet af Apollomedia