Besøg vores mobil side
 .

Kæmpe ordre til dansk fabrikant af procesudstyr til fiskeriet

Udgivet af FiskerForum den 06-01-2017 · info@fiskerforum.dk

Polar Seafood og Qajaq Trawl fra Grønland har valgt Carsoe som leverandør af alt procesudstyr til deres to nye topmoderne fisketrawlere, som bliver bygget på Freire shipyard i Vigo, Spanien.


Trawlere vil være klar til levering i slutningen af 2018 og i begyndelsen af 2019.


Carsoes største ordre nogensinde


Siden overtagelsen af Carnitechs seafood aktiviteter, der omfattede overtagelsen af hele forretningsområdet, som projektering, produktion, service samt reservedele, har Carsoe haft stor succes inden for netop dette segment.


Ordren slår alle tidligere med en samlet kontrakt på over 90 mil kr.


I samarbejde med DSI (Dybvad Stål Industri) og Holmek Palletering, vil Carsoe levere alt produktionsudstyr, automatiske frysere, lagerfaciliteter, palletering udstyr samt elevatorer.


Dette er Pandrupvirksomheden Carsoes fjerde ordre, inden for det sidste år, med levering af procesudstyr til en nybygget trawler. Hvilket bekræfter Carsoes ledende position indenfor segmentet og dette marked. En udvikling som administrerende direktør Mikkel Jacobsen tillægger medarbejdernes fremragende arbejde og kompetencer der er opbygget gennem de seneste år


Den Nordjyske fabrikant har gennem tiden leveret flere produktionssystemer til de to grønlandske rederier, der primært beskæftiger sig med fangst af friske koldtvands rejer. Procesudstyret ombord er leveret som en fleksibelt løsning, der gør det muligt, hvis omstændighederne taler for det, at ændre opsætningen til andre fiskearter.


Du kan læse mere om Carsoe herKilde: Carsoe.dk
FiskerForum.dk

© 2019 • Fiskerforum • CVR 32663192 • www.fiskerforum.cominfo@fiskerforum.com • Tlf +45 6022 0946 Cookie- og privatlivspolitik