Besøg vores mobil side
 .
Læs alle Danfish nyheder på FiskerForum.com

Tema DanFish 2011

Danfish & Seatrade Europe veloverstået


Skagen Havn har i september og oktober måned været repræsenteret med stande ved 2 vigtige messer.

I september måned var Skagen Havn og Cruise Top Danmark i Hamborg til "Sea Trade Europe" krydstogtsmesse for at markedsføre havnen overfor krydstogts-industrien.

I oktober måned var Skagen Havn sammen med en lang række af havnens virksomheder på "DanFish 2011" messen i Aalborg.

Til "Sea Trade Europe 2011" havde Skagen Havn, i samarbejde med Cruise Top Denmark, i år et særdeles vigtigt budskab, at kommunikere ud til krydstogts rederierne. Nemlig, det at Skagen Havn over den kommende årrække planlægger at investere massivt i udbygning og uddybning af havnen. Således at krydstogtsskibe på op til cirka 300 meters længde i fremtiden vil kunne anløbe havnen, mod de i dag nuværende 150 - 160 meter.

Krydstogts skibe på over 160 meters længde må i dag ligge til ankers tæt på havnen, og gæsterne sejles derefter det sidste stykke, i små såkaldte tenderbåde. Dette har på trods af, at Skagen red anses for en udmærket anker plads, bevirket at en del krydstogtsanløb har måtte aflyses pga. vejret. Desuden er det mindre attraktivt for passagererne, at gå i land når det ikke kan foregå direkte fra krydstogtsskibet.

Skagen Havn forventer en kraftig vækst i antallet af krydstogtsanløb, når kombinationen af de mange ting som gør Skagen by og omegn til en unik feriedestination, og tidssvarende første klasses havnefaciliteter bliver en realitet.

På "DanFish 2011" i Aalborg var Skagen Havn og en lang række lokale servicevirksomheder, at finde på en stor fællesstand. Alle dage var havnens stand velbesøgt, og mange af havnens brugere, forretnings-forbindelser samt andre interesserede benyttede chancen til at få en snak med en af havnens medarbejdere. I år var det naturligvis i særdeleshed planerne om en kommende havneudvidelse, som der var størst interesse omkring.

Kilde: Skagen Havn
FiskerForum


DanFish International

12. - 14. oktober 2011

Aalborg Kongres & Kultur Center

Europa Plads 4, DK-9000 Aalborg

Kontakt


Åbningstider

Ons. 12. oktober: 10.00 - 17.00

Tor. 13. oktober: 10.00 - 17.00

Fre. 14. oktober: 10.00 - 16.00


» Standplan (pdf fil)

» Seminarer og workshops

» Udstillerliste


© 2019 • Fiskerforum • CVR 32663192 • www.fiskerforum.cominfo@fiskerforum.com • Tlf +45 6022 0946 Cookie- og privatlivspolitik