Besøg vores mobil side
 .
Læs alle Danfish nyheder på FiskerForum.com

Seminar på DanFish: Bliv klogere på Brexit


Det er Fisker-Forsker Netværket, der afholder et Brexit seminar på årets DanFish International i Aalborg, hvor man udover Englændernes farvel til det Europæiske fællesskab, også kommer ind på udfordringerne for dansk fiskeri og hvad der rører sig i UK og hvorledes processen håndteres fra dansk side.


Brexit seminar forgår på Aalborg Kongres & Kultur Center´s


Bondestuen, torsdag den 12. oktober kl. 14.00 til 16.00.


Her vil Esben Sverdrup-Jensen, som direktør for DPPO og Niels Wichmann direktør i DFPO byder velkommen og fortæller om de udfordringer, som dansk fiskeri står overfor i forhold til briternes udmeldelse af EU.


Birger Riis-Jørgensen, som er tidligere ambassadør i England, vil fortælle om hvordan briterne håndterer sagen, og hvad der sker i England for øjeblikket.


Foreløbigt program:  • Velkomst og introduktion til fiskeriets udfordringer ved Esben Sverdrup-Jensen direktør i DPPO / Niels Wichmann adm. Direktør i DFPO.

  • Den britiske vinkel ved Birger Riis-Jørgensen, der er tidligere ambassadør i UK, vil give os et indblik i, hvad der sker i UK.

  • Hvorledes Brexit håndteres fra dansk side. Ved en repræsentant for Udenrigsministeriet.

  • Afrunding ved Esben Sverdrup-Jensen direktør i DPPO / Niels Wichmann adm. Direktør i DFPO.


Der vil være kaffe til de fremmødte.


Seminaret arrangeres af Danmarks Fiskeriforening PO, DTU Aqua og Danmarks Pelagiske PO og finansieres af Den Europæiske Hav- og Fiskerifond, som administreres af NaturErhvervstyrelsen under Miljø- og Fødevareministeriet.Kilde: DanFish og DPPO / DFPO
FiskerForum.dk

Seminar på DanFish: Bliv klogere på Brexit - del gerne

Danfish 2017

DanFish International

11. - 13. oktober 2017

Aalborg Kongres & Kultur Center

Europa Plads 4, DK-9000 Aalborg

Kontakt


Åbningstider

Ons. 11. oktober: 10.00 - 17.00

Tor. 12. oktober: 10.00 - 17.00

Fre. 13. oktober: 10.00 - 16.00


» Seminarer og workshops

» Udstillerliste 2017


© 2019 • Fiskerforum • CVR 32663192 • www.fiskerforum.cominfo@fiskerforum.com • Tlf +45 6022 0946 Cookie- og privatlivspolitik