Besøg vores mobil side
 .
Læs alle Danfish nyheder på FiskerForum.com

Tema DanFish 2015

Mød FiskeriTeamet fra Landbobanken på DanFish


Ringkjøbing Landbobanks fiskeriTeam er netop kendt for at tænke både fleksibelt og utraditionelt, når der skal findes løsninger omkring fiskeriet. Med et kompetent og stærkt team, på fem mand, handles der både hurtigt og fagligt, når de tunge finansielle beslutninger skal tages. Alle forudsætninger er derfor tilstede for et godt udbytterigt og nyttigt samarbejde mellem fisker og bank.



En medlevende bank


En kompetent bankforbindelse er en absolut nødvendighed i dag, for et fiskeri der dagligt står overfor udfordringer, som et omskifteligt fiskeri med kvotebegrænsninger og færre havdage samt et politisk system, der med love, reguleringer og forordninger ikke gør hverdagen lettere for fiskerne.



Oveni alt dette kræver fiskernes hverdag en beslutningsdygtig bank, der hurtigt kan sætte sig ind i fiskernes mere almindelige hverdag og dens udfordringer, som ved kvotekøb eller når fartøjet skal repareres og have udskiftet udstyr eller der skal foretages større ombygninger, som eksempelvis forlængelser af fartøjet eller ændringer af kølerum og last m.m. Beslutninger der kræver indsigt og faglighed, samt forståelse for fiskeriet og gerne efterfulgt af en rask beslutning, så fiskeriet ikke unødigt går i stå og skipperen med besætning må vente. For omsætningen på et fartøj kommer ikke ved at ligge uvirksomt til kaj, men ude på vandet hvor fiskene fanges. Derfor er tiden altid værdifuld for en fisker.



Udlån til fiskeriet er fordoblet på bare 2 år


”Banken har de seneste 2 år oplevet en yderst gunstig udvikling, med en fordobling af udlånet til fiskeriet,” fortæller FiskeriTeam-medlem Henrik Pagaard til FiskerForum. ”Vi har på den baggrund samlet alle kompetencer og faglighed omkring fiskeriet centralt i erhvervsafdelingen i Ringkøbing. Det er bankens helt klare målsætning at øge forretningsomfanget yderligere inden for fiskeriet i hele Danmark,” slutter Henrik Pagaard.



Carsten Østergaard, ligeledes FiskeriTeam-medlem fra Landbobanken, glæder sig til messen og imødeseer, på baggrund af den positive udvikling, nogle travle messedage, hvor der kan blive tid til at få en dialog i gang omkring aktuelle emner som renteoptimering, finansiering og investering samt skatteoptimering og pension med forsikring, for fiskeriet.



Udover Henrik Pagaard og Carsten Østergaard, vil der på standen være mulighed for også at møde erhvervschef Kim Vestergaard Nielsen og Alex Majgaard samt direktør Niels Kjær Hansen fra Ringkjøbing Landbobanks FiskeriTeam – så kig ind på standen D-719 til en fornuftig bank snak.



Kilde: Ringkjøbing Landbobank
FiskerForum.com

Mød FiskeriTeamet fra Landbobanken på DanFish - Del gerne med dine facebook venner.

Danfish 2015

DanFish International

7. - 9. oktober 2015

Aalborg Kongres & Kultur Center

Europa Plads 4, DK-9000 Aalborg

Kontakt


Åbningstider

Ons. 7. oktober: 10.00 - 17.00

Tor. 8. oktober: 10.00 - 17.00

Fre. 9. oktober: 10.00 - 16.00


» Seminarer og workshops

» Udstillerliste 2015


© 2019 • Fiskerforum • CVR 32663192 • www.fiskerforum.cominfo@fiskerforum.com • Tlf +45 6022 0946 Cookie- og privatlivspolitik