Besøg vores mobil side
 .
Læs alle Danfish nyheder på FiskerForum.com

Tema DanFish 2015

Hirtshals Service Group på DanFish International 2015


Foruden muligheden for at besøge virksomhederne, vil der traditionen tro også være forskellige events på Hirtshals-standen. I år vil det blandt andet være muligt at smage på specialiteter fra havet. Der vil blive serveret forskellige smagsprøver over de tre dage messen løber.Formand for Hirtshals Service Group, Per Christensen, siger:
Vores medlemmer ser DanFish International som en mulighed for at få snakket med både nuværende og potentielle kunder. En af vores styrker i Hirtshals er, at virksomhederne er rigtigt gode til at arbejde sammen om opgaver, og det giver dem mulighed for at tilbyde kunder den bedste løsning 24/7 hele året rundt. DanFish giver os ligeledes mulighed for at få en snak med vores samarbejdspartnere og få styrket relationerne virksomhederne imellem. Vi ser frem til en god messe og vil gerne opfordre folk til at kigge forbi stand D-808 til en snak, uanset om det blot er ren nysgerrighed, konkrete projekter eller hjælp til eksisterende udfordringer.Hirtshals Havn administrerende direktør Jens Kirketerp Jensen siger om deltagelsen på Danfish International 2015:
Med en klynge af højt kvalificerede servicevirksomheder og en af Danmarks førende fiskeauktioner er Hirtshals Havn en central spiller i den skandinaviske fiskerisektor. Derfor er fiskere og andre aktører i fiskeriet bekendt med havnen i Hirtshals, og de højt kvalificerede serviceydelser, der leveres i Hirtshals. Af den grund er også vigtig, at vi er til stede på Danfish international. Der sker naturligvis hele tiden nyt hos virksomhederne på havnen, og det skal vi have fortalt hele den skandinaviske fiskeflåde, der er til stede på messen. Hirtshals Havn ligger godt i forhold til nogle af Skandinaviens bedste fiskepladser, ligesom effektiv transport på landsiden også kendetegner Hirtshals, og derfor skal vi også holde fiskerne opdateret på de nye muligheder der bliver skabt i Hirtshals til gavn for hele sektoren fra fisker til opkøber. De rammer vi tilbyder i Hirtshals skal naturligvis også være kendt blandt de fiskere, der ikke traditionelt har landet i Hirtshals, da kompetencer og faciliteter i Hirtshals kan være med til at øge værdien af deres fangster.De 23 virksomheder på Hirtshals-standen er:

BDO ScanRevision
Duusgaards Malerfirma
Fiskernes Fiskesortering
Hirtshals El-motor Service
Hirtshals Fiskeriforening
Hirtshals Fiskeauktion
Hirtshals Havn
Hirtshals Sejlmageri
Hirtshals Service Group
Hirtshals Skibs- og Industriservice
Hirtshals Yard
Hjørring Erhvervscenter
Hjørring Kommune
Jyske Bank
Sapolux
Marine El
MarineShaft
SeaMech
Sparekassen Vendsyssel
Spar Nord Bank
Tormo Trawl
Vendelbo Spedition
Vestkajens Maskinværksted


Besøg Hirtshals Service Group i Hal D stand 808Kilde: Hirtshals Havn
FiskerForum.com

Hirtshals Service Group på DanFish International 2015 - Del gerne med dine facebook venner.

Danfish 2015

DanFish International

7. - 9. oktober 2015

Aalborg Kongres & Kultur Center

Europa Plads 4, DK-9000 Aalborg

Kontakt


Åbningstider

Ons. 7. oktober: 10.00 - 17.00

Tor. 8. oktober: 10.00 - 17.00

Fre. 9. oktober: 10.00 - 16.00


» Seminarer og workshops

» Udstillerliste 2015


© 2018 • Fiskerforum • CVR 32663192 • www.fiskerforum.cominfo@fiskerforum.com • Tlf +45 9731 1946 Cookie- og privatlivspolitik

FiskerForum er drevet af Apollomedia