Besøg vores mobil side
 .

Undgå plastaffald i havet

Udgivet af FiskerForum den 15-02-2018 · info@fiskerforum.dk

Har du forslag til, hvordan vi bliver bedre til at genanvende plast eller en måde hvorpå vi helt kan undgå, at det ender i naturen og i vores havmiljø som affald, så vil Miljøminister Esben Lunde Larsen gerne høre fra dig.

Miljø- og fødevareminister Esben Lunde Larsen vil gerne høre forlag til, hvad den kommende nationale plasthandlingsplan skal indeholde.


Det er nu muligt at komme med gode bud på, hvilke områder den kommende Plasthandlingsplan skal se på. Det skal styrke indsatsen mod de miljømæssige udfordringer forbundet med plast. Buddene kan sendes ind på høringsportalen her.


»Jeg håber, at vi får rigtig mange gode bud fra danskerne om, hvordan vi i fællesskab kan løse miljøudfordringen fra plast og blive bedre til at genanvende endnu mere plast,« siger Esben Lunde Larsen.


»Hvis der er nogle derude, som brænder inde med gode idéer til hvordan vi løfter denne dagsorden, vil mit ministerium og jeg meget gerne høre fra dig. Plast er noget vi alle er i daglig kontakt med, og derfor er det vigtigt med gode konstruktive forslag fra erhvervene også, der kan bidrage til arbejdet med plasthandlingsplanen.


Buddene vil blive vurderet og indgå i et katalog, som bliver brugt til inspiration i arbejdet med den kommende plasthandlingsplan.


Send dit bidrag ved at udfylde formularen på hjemmesiden senest d. 28. februar 2018.Kilde: Miljø- og Fødevarestyrelsen
FiskerForum.dk


Undgå plastaffald i havet - del gerne


© 2018 • Fiskerforum • CVR 32663192 • www.fiskerforum.cominfo@fiskerforum.com • Tlf +45 9731 1946 Cookie- og privatlivspolitik

FiskerForum er drevet af Apollomedia