Besøg vores mobil side
 .

Svovlbrinte uheld på Hvide Sande Havn

Udgivet af FiskerForum den 24-07-2018 · info@fiskerforum.dk

Ringkøbing lokalpoliti under Midt- og Vestjyllands Politsi presseansvarlig bekræfter overfor FiskerForum.dk, at der hertil tirsdag formiddag kl. 11.20 var indløbet en alarm om svovlbrinte udheld på en indstritrawler i Hvide Sande Havn .

Ambulance og lægebil var ankommet hurtigt og der var samtidig rekvireret en lægehelikopter, da alarmen lød på en forgiftningsulykke.


Under arbejdet med losning af industrifisk på tobiskajen i Hvide Sande, kom én ud af to medarbejdere i kontakt med svovlbrintedampe og måtte i den forbindelse hurtigt evakueres op af lasten. Han blev tilset af en læge der ikke tog nogen chancer og sendte den tilskadekomne med lægehelikopteren videre til Aarhus for et ekstra tjek.


Herfra har den tilskadekomne lossearbejder dog allerede meldt tilbage, at han har det godt igen. Så det hurtige beredskab har igen vist sin styrke.


Industritrawleren havde fisket brisling sydvest og vest for Helgoland og havde kun fisket i knapt et døgn, hvorefter turen var gået til Hvide Sande, hvor han lagde til kaj omkring kl. 04.00 tisdag morgen med 150 tons brisling.


Losningen var foregået planmæssigt, indtil ca. halvdelen af lasten var bragt op, da uheldet skete. Her omkring middagstid ligger arbejdet stille og man venter nu kun på 4 mand fra lossekompagniet skal komme frem med røgdykkerudstyr, for at tage de sidste brisling op af lasten.


Skipper på industritrawleren fortæller til FiskerForum.dk, at han nu rigger om til rejefiskeri, ham ønsker ikke at fortsætte med brislinge fiskeriet, under de konditioner og heller ikke så længe sommervarmen hærger som den gør.FiskerForum.dk


Svovlbrinte uheld på Hvide Sande Havn - del gerne


© 2019 • Fiskerforum • CVR 32663192 • www.fiskerforum.cominfo@fiskerforum.com • Tlf +45 6022 0946 Cookie- og privatlivspolitik