Besøg vores mobil side
 .

FleXicut system installeres på ny islandsk frysetrawler

Udgivet af FiskerForum den 26-04-2018 · info@fiskerforum.dk

Det er HB Grandi der for nyligt har underskrevet en aftale med Marel om det nye FleXicut-system og pakkelinje, der som planlagt skal installeres ombord på HB Grandi´s nye frysetrawler, der netop nu bygges ved et spansk værft.

Marel har solgt mere end 30 FleXicut maskiner siden introduktionen af det revolutionerende system blev introduceret tilbage i 2014.


Det nye komplette FleXicut-system fra Marel vil præcisionsudbene fileterne og værdiforøge produktionen væsentligt for HB Grandi.


FleXicut Marine-maskinen gennemlyser hver eneste filet, hvor den samtidig vurderer vægten og finder benene som efterfølgende vandstråleskæres ud af fileten. Derefter deles fileten som foreskrevet med roterende knive, til de givne potions-størrelser. Systemet forbedrer både udbyttet og kvaliten, samtidig med at lønomkostningerne reduceres betydeligt.


Efterhånden som anden generation af FleXicut maskinen vinder frem, øges og forbedres mulighederne for koblinger med nye og andre funktioner, som giver en mere sammenhængende produktionslinje, fra fisken skæres til den ligger færdigpakket for enden af produktionslinjen.


Det spanske værft Astilleros Armon Gijon, S.A., har fået ordren på den nye islandske frysetrawler og Skaginn 3X foretager den endelige installation af FleXicut-R03;R03;udstyret om bord. Marel-udstyret forventes installeret i efteråret 2018.


Som eksempel kan du se FleXicut - systemet i brug her - VideoKilde: Marel og HB Grandi
FiskerForum.dk


FleXicut system installeres på ny islandsk frysetrawler - del gerne


© 2018 • Fiskerforum • CVR 32663192 • www.fiskerforum.cominfo@fiskerforum.com • Tlf +45 9731 1946 Cookie- og privatlivspolitik

FiskerForum er drevet af Apollomedia