Besøg vores mobil side
 .

Fiskerimessen i Aberdeen forventes at slå alle rekorder

Udgivet af FiskerForum den 09-02-2018 · info@fiskerforum.dk

Storbritanniens største fiskerimesse afholdes i den skotske havneby Aberdeen fredag den 25. maj til lørdag den 26. maj 2018 i Aberdeen Exhibition & Conference Centre.

Udstillingen ser i år ud til at slå alle rekorder, med udstillere fra mere end 18 forskellige lande, tegner det til at blive rekordernes år. De irske arrangører har også lagt sig i selen med et bredt program og ikke mindst en velassorteret fiskebuffet fredag aften på Douglas Hotel.


Alle sejl er sat og forhåndsinteressen har været kolossal, fortæller Bertie Armstrong, der i sin egenskab af adm. direktør for the Scottish Fishermen’s Federation, glæder sig over en messe der bunder i en gryende optimisme i skotsk fiskeri, med en sund bestand af fisk, højere kvoter og en større aktivitet på værfterne med nybygninger samt ombygninger og ikke mindst udsigten til et muligt Brexit med potientielt, gode fremtidige forhold for fiskeriet.


Optimismen er i top før den store fiskerimesse, som alene sidste år trak mere end 200 udstillende virksomheder til Aberdeen. Et tal som forventes at blive noget større i år med mange flere besøgende.


Læs mere om messen herKilde. Skipper Expo Aberdeen og The Press and Journal
FiskerForum.dk


Fiskerimessen i Aberdeen forventes at slå alle rekorder - den gerne


© 2018 • Fiskerforum • CVR 32663192 • www.fiskerforum.cominfo@fiskerforum.com • Tlf +45 9731 1946 Cookie- og privatlivspolitik

FiskerForum er drevet af Apollomedia