Besøg vores mobil side
 .

Fisker reddet efter arbejdsulykke på en kutter i Hanstholm

Udgivet af FiskerForum den 01-05-2018 · info@fiskerforum.dk

Det var under losning, at en 30-årig fisker måtte have hjælp, han var klemt fast i lastrummet og måtte efterfølgende skæres fri, oplyser Nordjyske hertil morgen.

Avisen skriver efter det oplyste af indsatsleder Rasmus Evaldsen fra Nordjyllands Beredskab i Thisted Kommune, at fiskeren var faldet ned i lastrummet, hvor han var så uheldig at blive fastklemt under noget udstyr.


Alarmen til Nordjyllands Beredskab var indløbet kl. 02.00 natten til tirsdag, om en person lå fastklemt i lastrummet. I en hurtig indsats fra beredsskabet fik man fiskeren skåret fri og placeret ham på en marinebåre, så han lå beskyttet under ophejsningen fra lasten.


Han blev omgående overført til sygehuset i Thisted, hvor meldingen herfra senere lød, at han heldigvis var sluppet uden varrige mén og ikke var kommet alvorligt til skade.


Uheldet betragtes som en arbejdsulykke og de respektive myndigheder vil i løbet af tirsdagen foretage de fornødne undersøgelser.Kilde: Nordjyske.dk
FiskerForum.dk


Fisker reddet efter arbejdsulykke på en kutter i Hanstholm - del gerne


© 2018 • Fiskerforum • CVR 32663192 • www.fiskerforum.cominfo@fiskerforum.com • Tlf +45 9731 1946 Cookie- og privatlivspolitik

FiskerForum er drevet af Apollomedia