Besøg vores mobil side
 .

Årsberetning 2017 fra Fiskeriets Arbejdsmiljøråd

Udgivet af FiskerForum den 20-04-2018 · info@fiskerforum.dk

Beretning 2017 Bestyrelsen i Fiskeriets Arbejdsmiljøråd fik i 2017 ny næstformand i forbindelse med, at Carl Jesper Hermansen besluttede at trække sig tilbage, og den første post han fratrådte var bestyrelses- og næstformandsposten i Fiskeriets Arbejdsmiljøråd.

Til posten som næstformand valgte man Jan Nicolaj Hansen, og det nye bestyrelsesmedlem på redersiden blev bundgarnsfisker Allan Buch, som også er formand i Bælternes Fiskeriforening samt formand i udvalget for det kystnære fiskeri.

Der er over året afholdt 4 bestyrelsesmøder i Fiskeriets Arbejdsmiljøråd.

Ny finansieringsmodel

En af opgaverne i 2017, som bestyrelsen i Fiskeriets Arbejdsmiljøråd skulle løse, opstod som konsekvens af Vækst- og Udviklingspakken for dansk fiskeri, og var at der skulle laves en ny finansieringsmodel for Fiskeriet Arbejdsmiljøråd.

Den 7. december 2016 blev Beretning om en Vækst- og Udviklingspakke for dansk fiskeri ”Et servicetjek af fiskeriområdet” offentliggjort. Her kunne man læse, at et flertal i Folketinget bestående af Socialdemokratiet, Dansk Folkeparti, Radikale Venstre og Socialistisk Folkeparti pålægger regeringen at gennemføre servicetjekket…..

Syntes du om artiklen - så huske at like den på Facebook - så dine venner også får mulighed for at læse den.


© 2018 • Fiskerforum • CVR 32663192 • www.fiskerforum.cominfo@fiskerforum.com • Tlf +45 9731 1946 Cookie- og privatlivspolitik

FiskerForum er drevet af Apollomedia