Besøg vores mobil side
 .

Brand ombord på RS 200 Susanne N i påsken

Udgivet af FiskerForum den 19-04-2017 · info@fiskerforum.dk

Kutteren RS 200 “Susanne N” med hjemsted i Bønnerup på Djursland blev lørdag sejlet ind i havnen i Hirtshals efter der opstod brand i maskinrummet.

Skipper Dion Nielsen fortæller, at han opdagede røg, mens han og én anden mand ombord var ved at hive grejerne ind for første gang på denne fangstrejse.

Dion Nielsen fortæller, at de i to timer forsøgte at slukke en brand i maskinrummet, mens de befandt sig midt ude på havet. Ilden ulmede helt bagest i maskinrummet i bunden, hvor selv beredskabet havde svært ved at komme til. Men det lykkedes dog Dion Nielsen og den anden besætningsmedlem at holde branden i skak i to timer indtil de nåede i havn.

Reparationer er startet
Dion Nielsen kan endvidere oplyse, at forsikringen har givet grønt lys til at påbegynde rengøring og reparation efter branden:

- Håndværkerne er allerede gået i gang. Men jeg tør ikke sætte tid på, hvornår vi kan komme til havs igen. Jeg satser på at det bliver snart, siger Dion Nielsen.

Syntes du om artiklen - så huske at like den på Facebook - så dine venner også får mulighed for at læse den.


© 2017 • Fiskerforum • CVR 32663192 • www.fiskerforum.cominfo@fiskerforum.com • Tlf +45 9731 1946 Cookie- og privatlivspolitik

FiskerForum er drevet af Apollomedia

*/