Besøg vores mobil side
 .

Forum: Ordet er frit ..

Her er ordet frit, kom med din mening.

Emne:Tobisfiskeri
Navn:EB
Dato:29-05-2007  09:56


Jeg er vokset op i et fiskersamfund, har arbejdet som fisker og i fiskeindustrien, og er nu en af dem som er arbejdsløs.
Jeg kan godt have en mening om landbruget, men kunne dog aldrig drømme om at blande mig i dette, da jeg ikke har indsigt i deres forhold.
Det samme burde gælde for "levende hav". De beviser blot gang på gang at de overhovedet ikke har den mindste indsigt i fiskeriet.( De burde måske istedet ændre navn til "det døde hav" og måske istedet interessere sig for det). Så var vi da i Danmark fri for at høre deres religiøse holdninger, uden hold i virkeligheden.
Hvad angår pressedækningen af industrifiskeriets problemer, så kan det vist ikke blive meget ringere. De eneste der udtaler sig til pressen er levende hav.
Jeg mener at fiskeriforeningerne burde ansætte en mediemand, som kunne påvirke medierne til dog i det mindste at nævne krisen i branchen.
Jeg har fulgt intenst med i medierne for i det mindste at have et håb om fremtiden. Men det bliver dårligt nok nævnt i medierne.
NB! Jeg er overbevist om at den største synder i Nordsøen er silden, den lever for en stor del af fiskeyngel og er nok en af de største trusler for fiskebestanden. Kvoten på sild burde totalt frigives. Dette ville efter min bedste overbevisning fjerne et langt større problem end firkeriet udgør.
På Nodsømuseet i Hirtshals er det ved forsøg bevist, at et trawl altid efterlader et vist antal procent af en fiskestime, som er nok til at sikre artens beståen.Her kunne man nok stille spørgsmålstegn ved det meget anvendte noske notfiskeri, som efterlader 0 procent af en stime.
Dette var ordene en indtægtsløs arbejdsløs fra foreningen "levende mennesker".


Besvar


Svar:

© 2019 • Fiskerforum • CVR 32663192 • www.fiskerforum.com • info@fiskerforum.com • Tlf +45 6022 0946 Cookie- og privatlivspolitik