Besøg vores mobil side
 .

Forum: Ordet er frit ..

Her er ordet frit, kom med din mening.

Emne:Tobis og andre fiskestop
Navn:Kaj Brock
Dato:21-05-2007  21:36


I år 2006 fik vi 90.000 tons sperling og fangede 30-35.000 tons, i 2007 får vi ingen sperling, der må da være 60.000 tons der ikke blev fanget i 2006.
Det er ikke det eneste fiskeriministeren ikke har styr på, vi skulle have alle arter fisk sat på plads den 1. januar 2007, dette kunne de ikke nå, fordi, at den ene hånd ikke ved hvad den anden laver, de forstår ikke de forskellige regler og paragraffer de selv er med til, at lave. Jeg vil påstå, at de fleste i fiskeriministeriet ikke ved, hvad de laver, de er ikke klar over, at det er mennesker, de har med at gøre, de får lov til at lave den ene brøler efter den anden, det skulle have været en fisker, han havde fået en bøde med det samme.
Jeg tror, at fiskeriministerens besætning er blevet for gamle i gårde, de tror, at de er de eneste der kan klare, at give folk bøder og skælde ud, de har været på deres pind alt for længe og de skal bare have tiden til at gå, så de kan trække sig med en fed pension som tjenestemænd, hvad jeg ikke mener, de er kontorfolk, der ikke ved, hvad det betyder, det de laver. De er bedøvende ligeglade med, hvad de svarer folk, jeg har ringet flere gange i 2006, på den oplysningslinje, der blev oprettet for, at de dumme fiskere kunne stille spørgsmål. Jeg har nok ringet og skrevet 10-12 gange og jeg er ikke blevet klogere, den person jeg talte med, skulle lige spørge en anden og når jeg skrev, fik jeg bare beskeden, at sådan var det bare. Der er forskel på paragraf 167 og 170, det vil man bare ikke indse, eller man ved ikke hvad den ene hånd laver. Jeg tror ikke, at de arbejder sammen, de har fået nogle standard svar, som de bruger overfor alle og når man så spørger igen fordi man ikke forstår, giver de den samme smøre igen, jeg tror, at de mener, at en død fisker er en god fisker, han kan jo ikke lave vrøvl.
Jeg kan godt forstå, at der er mange der giver op. De kan ikke forstå, hvad der foregår, det kan jeg heller ikke, ministeriet kan jo bare melde ud med om de vil have industrifiskere eller ej, jeg håber, at de kommer til fornuft, det er jo ikke kun fiskerne der bliver arbejdsløse og går konkurs, der er jo mange folk bagved der bliver trukket med.
Der er mange der har fisket i 30-40 år og det er rigtige fiskere, de er vant til, at klare sig selv og er nok stolte ved at være fiskere og kan lide deres job og den frihed, vi havde engang før der gik politik i skidtet.
En rigtig fisker vil altid være fisker uanset hvor meget skidt de kloge finder på derovre i København og Brüssel.
Jeg håber, at vi bliver behandlet som mennesker og Danske borgere, det er vi i hvert fald når vi skal betale skat.
Ps.: Der er ingen der kan bestemme over naturen, heller ikke EU og fiskeriministeriet. Biologerne ved ikke en gang 10% om tobis og for ca. 2mdr. siden var der mange brisling, nu er der åbenbart ingen, hvem mon har bestemt dette?


Besvar


Svar:

© 2019 • Fiskerforum • CVR 32663192 • www.fiskerforum.com • info@fiskerforum.com • Tlf +45 6022 0946 Cookie- og privatlivspolitik