Besøg vores mobil side
 .

Forum: Ordet er frit ..

Her er ordet frit, kom med din mening.

Emne:En sikker afslutning...
Navn:Nicky Nielsen
Dato:29-04-2007  14:26


Jeg har tidligere arbejdet som ehversfisker med det formål at en dag blive selvstændig. Denne drøm startede da jeg som 11-årig købte min egen båd, som at jeg havde sparet sammen ved at sætte ruser fra strandenkanten af. Da jeg var 18 havde jeg arbejdet mig op til et 21 fods skib, og arbejde samtidig på en garnbåd. Havde flere gange overvejet at blive lærling men kunne ikke se idéen med at gå i skole i Thyborøn, da skolen for mig mindede mere om et "værested" end et "lærested".
På grund af ´meget usikre fremtidsudsigter inden for fiskeriet, valgte jeg at gøre mere ud af skolen. Da jeg efter en gennemført HF-eksamen vuderede at jeg ville få en bedre fremtid alle andre steder en i Dansk fiskeri, søgte jeg ind på uddannelsen til skibsofficer.

Jer er i dag, 4 år senere ikke i tvivl om at jeg har valgt rigtigt, er rigtig glad for mit arbejde/studie og glæder mig til næste gang at jeg skal udmønstre. Men samtidig er jeg da skuffet over at en "drenge-drøm" inden for fiskeriet, blev knust, af kvoter og priserne på disse. Specielt når det er sket for at nogle investorer skal vride kluden endnu mere, og samtidig holde de små fiskere nede.


Klagesangen slutter her, men håber at det en dag bliver muligt for andre at gå ind i "madpakke-fiskeret" uden at skulle overforgælde sig for bare at holde en fornuftig omsætning.

Fortsat god dag, MVH Nicky Nielsen


Besvar


Svar:

© 2019 • Fiskerforum • CVR 32663192 • www.fiskerforum.com • info@fiskerforum.com • Tlf +45 6022 0946 Cookie- og privatlivspolitik