Besøg vores mobil side
 .

Forum: Ordet er frit ..

Her er ordet frit, kom med din mening.

Emne:FKA for MAF
Navn:Per Hansen
Dato:15-03-2007  20:18


I morgen i Nordjyske kan i læse nordjysk kystfiskerforening holdning til FKA for MAF fisker.

Holdningen er et stort nej.

Vi vil have et ånde hul i dansk fiskeri som ikke er kapataliseret.

vi vil stå for at bidrage med unge fiskere som kan komme ind i fiskeriet for mindre investeringer og se om det er noget for dem.

Resten af vores idegrundlag for foreningen kan i snart se på vores hjemmeside og i kan følge op på hvad vi arbejder med.

Et af de punkter vi arbejder med er de uopfiskede arter. Vi mener bla. at rødspætter i østersøen kan fiskes af såvel FKA som MAF fartøjer ikke mindst da regulerings bekendtgørelsen giver mulighed for det.

Vi undre os meget over hvorfor MAF fiskere skal udsmide rødspætter når de har fanget rationen men et FKA fartøj må beholde fangsten. Vores undren står i kontrast til at der hvert år er ca 3000 tons rødspætter der ikke bliver fanget af de danske rødspætte kvoter.

Så kære medlemmer af Danmarks fiskeri forening spørg jeres formand om han vil kæmpe for jer ??. Indtil nu har det kun været vores organisation der har rejst jeres sag.


Besvar


Svar:

© 2019 • Fiskerforum • CVR 32663192 • www.fiskerforum.com • info@fiskerforum.com • Tlf +45 6022 0946 Cookie- og privatlivspolitik