Besøg vores mobil side
 .

Forum: Ordet er frit ..

Her er ordet frit, kom med din mening.

Emne:Journaliststuderende efterlyser dig
Navn:Jens Nymark
Dato:27-11-2006  16:25


Til alle i og omkring fiskeindustrien

Vi er tre journaliststuderende, der er i gang med vores afsluttende 7. semester-projekt på Journalisthøjskolen i Århus. Vi har valgt at følge vores fascination af den moderne udvikling inden for fiskebranchen og vil derfor lave en større opgave om emnet.

Vi har planlagt at tage med en moderne notbåd på togt og producere oplevelser fra og omkring den moderne arbejdsplads. I den forbindelse vil vi gerne udnytte forummet her til at spørge, hvad I som branchefolk og fiskeinteresserede savner?

Vores fag hedder multimedie, så vi vil lave en omfattende internet-produktion, der spiller på de fleste medieformer som, lyd, billeder, video, skrift og animation. Det giver os god mulighed for at lave flotte præsentationer af livet i og omkring erhvervet.

Vi kan se på fagets forskellige hjemmesider, at der er stort tilbud af fagnyheder. Vi har med multimedie en oplagt mulighed for at – ja lave alt andet end nyheder.

Vi arbejder med tanken om at følge skipperen på den topmoderne storkutter. Afspejle hvad industriens udvikling betyder for fiskersamfundet. Lave videooptagelser af særligt interessante arbejdsgange ombord – mærke livet på havet. Belyse konsekvenser af Ny Regulering. Høre, se og berøre motor og teknik i spil.

Derfor vil vi med dette opfordre Jer til at skrive i debatten, hvad I kunne tænke jer at opleve i en internet-produktion som vores. Er der noget, som kunne være interessant at vide eller opleve. Hvor savner I mere eller nyt?

Vi vil også gerne høre fra tidligere fiskere, der nu er gået ind i et andet erhverv og har solgt sin kutter – og dermed kvoter. Hvordan er det? Er du et eksempel på vedkommende, eller en kender du en oplagt kandidat, så vil vi meget gerne høre fra dig.

Vi håber, at I har lyst til at byde ind med ønsker og tanker. Og så glæder vi os til at få lov til at dykke ned i fiskeriet anno 2006.


Bedste hilsner fra

Rasmus Rørbæk (30115561, rorbek@mail.djh.dk)
Nicolai Lorenzen (28552278, lorenzen@mail.djh.dk)
Jens Nymark(22295335, heilesen@mail.djh.dk)


Besvar


Svar:

© 2019 • Fiskerforum • CVR 32663192 • www.fiskerforum.com • info@fiskerforum.com • Tlf +45 6022 0946 Cookie- og privatlivspolitik