Besøg vores mobil side
 .

Forum: Ordet er frit ..

Her er ordet frit, kom med din mening.

Emne:"Selvproblemer"
Navn:Ole Jensen
Dato:10-12-2015  17:05


Vi har for mange sæler!
Hvad med at indføre isbjørne fra vore nordlige besiddelser, så bestanden får naturlige fjender. Nu tænker du, manden er rablende gal. Men det er ca. på samme niveau, som de forslag forskerne/biologerne har gjort med at anvende bure til torskefangst, så sælerne ikke tager fiskene.
Enhver kan jo sige sig selv, at der bliver problemer, når bestanden stiger fra 4.000 til 40.000. Man burde indføre skydepræmie som i 30-erne. Man indsender f.eks. venstre luffe og får 500 kr. for hver. Så vil bestanden garanteret blive reduceret. Det er typisk, hver gang der er problemer i fiskeriet, så bevilger man et antal mill. for at undersøge sagen til bunds. Man laver jo evidensbaseret forskning forstås. Men man hjælper altså ikke det kystnære fiskeri med rapporter og hensigtserklæringer. Når pengene er brugt, ja, så forsvinder interessen lige så stille. Send forskerne hjem til deres mor, hvor de kan få varm chokolade og en vaniljekrans - spar skatteborgernes penge!
Glædelig jul
Ole Jensen


Besvar


Svar:

© 2019 • Fiskerforum • CVR 32663192 • www.fiskerforum.com • info@fiskerforum.com • Tlf +45 6022 0946 Cookie- og privatlivspolitik