Besøg vores mobil side
 .

Forum: Ordet er frit ..

Her er ordet frit, kom med din mening.

Emne:Nissum Fjord???????????
Navn:Dennis Jespersen
Dato:23-02-2014  19:22


Ang. fiskeri på Nissum fjord.
Nu hvor fiske sæsonen snart starter, plejer man at være som et lille barn til juleaften, men det skal jeg da lige love for at Lemvig/Holstebro kommune og de myndigheder der har med nissum fjord har ødelagt. Jeg har fået lavet nye helt og aborre garn til sommerens fiskeri, som der klippet til i højden og længde for der kan næsten ikke købes noget der er lovligt og så bliver det lavet om igen. Vi må overhovedet ikke fiske efter aborre, hvad skete der lige der, i de 36 mm garn vi fisker med, er der næsten kun skaller og aborre og det er da nogle af de fisk der er hård ved alt små fisk/dyr. Helt fiskeri med 1 garn 45 m, det bliver sjovt…
Da jeg snakkede med fiskeri kontrol, sagde de, at vi måtte sælge de ”ulovlig” garn men hvem vil købe dem?
Kan man søge om refusion for det tabte???????
Igennem vores fisketegn og medlemskab af fritidsfiskeforening går en del til udsætning af fisk, det håber jeg bare der bliver begrænset, da vores fiskeri er blevet reduceret betydeligt.
Man kan frygte, at nogen ikke gider fiske mere, det får da betydning for vores små havne, hjælper kommunen så??? I Sandholm havn er der 1 bierhvervs fisker og Felsted havn er der 2, resten er fritidsfisker, så hvis fritidsfiskere bliver jaget væk, vil det gå ud over de små havne rundt om fjorden.
Jeg ved godt at det ikke er forbudt at fiske, men det er blevet lidt mere træls og være fritidsfisker, og man spørger: ”hvorfor kun os” og ikke erhvervs fiskerne, de kan da ikke leve af at fiske i fjorden. Fiskeriet som det var, får vi nok ikke tilbage, men i skulle bare vide at jeg og andre ikke er tilfredse og opfordre alle fritidsfisker til at reagere, skriv til kommunerne, naturstyrelsen, fiskerikontrol og DTU Aqua, alle som har med nissum fjord at gøre.
Hilsen Dennis Jespersen


Besvar


Svar:

© 2019 • Fiskerforum • CVR 32663192 • www.fiskerforum.com • info@fiskerforum.com • Tlf +45 6022 0946 Cookie- og privatlivspolitik