Besøg vores mobil side
 .

Forum: Ordet er frit ..

Her er ordet frit, kom med din mening.

Emne:Trawler til filmoptagelser v. Nordisk Film i marts
Navn:Rasmus Frøkjær
Dato:17-01-2014  15:32


Kære brugere af Fiskerforum.dk

Mit navn er Rasmus og jeg er location-scout for Noridsk Film i forbindelse med filmoptagelser til en spillefilm i Hirtshals i marts måned. Vi leder efter et skib til filmoptagelser. Det vi søger er en stålkutter/NOT-skib til optagelser i tre dage. Gerne i Hirtshals, men steder i nærheden, som Skagen og Hanstholm har også interesse. Skibet skal have en besætning på min 4 mand og være min. i 30 meter størrelsen.

Filmen er en drama film, der er skrevet af Kim Fupz Åkeson, der bl.a. stod bag "Den Eneste Ene" og "Italiensk for Begyndere". Filmen handler om en far og hans voksne søn, som er fisker og stadig bor hjemme, mens han sparer op til sit eget skib. Da faren får en ny kone, begynder der at opstå problemer og sønnen bliver rastløs.

Faren skal spilles af Jens Albinus, kendt fra TV-serien Ørnen og sønnen spilles af Mikkel Bo Følsgaard, der spillede "den gale konge" i "En Kongelig Affære".

De scener vi gerne vil filme på skibet foregår 2 dage ved kaj og en dag ude på havet. Som sagt behøver skibet ikke ligge i Hirtshals, vi er fleksible hvad det angår.

Kontakt mig endelig hvis du har det skib vi søger eller kender en der har. Jeg træffes bedst på email: froejust@gmail.com el. tlf. 42 76 60 66.

De bedste hilsner og på forhånd tak for hjælpen
Rasmus Frøkjær Justesen
Nordisk Film


Besvar


Svar:

© 2019 • Fiskerforum • CVR 32663192 • www.fiskerforum.com • info@fiskerforum.com • Tlf +45 6022 0946 Cookie- og privatlivspolitik