Besøg vores mobil side
 .

Forum: Ordet er frit ..

Her er ordet frit, kom med din mening.

Emne:Greenpeace bidrag?
Navn:Jørgen Iversen
Dato:09-03-2013  12:28


Som tidligere fisker gennem mange år, er der noget der undrer mig, i de debatter der har været her på siden, imellem fiskere og Greenpeace.
Dette indlæg er ikke en stillingtagen til standpunkterne i debatterne, det er en opfordring til Greenpeace, om at få noget saglighed ind i debatten.
En saglighed er efter min mening nødvendig, for at folk som ser og reflekterer over indlæg i debatterne skal kunne tage dem alvorlig.
Nu er der nok nogle som tænker, hvad mener han, og det skal jeg gerne uddybe.
Jeg mener, stadig uden stillingtagen til emnerne, at når man tager fat på så store emner som at ville redde naturen,og omlægge fiskeriformer og metoder, har man pligt til at argumentere men en vis saglighed.
Saglighed er i denne kontekst, ment som en objektiv afdækning af problemer, analysering, og konklusioner, gerne indeholdende løsningsforslag.
Greenpeace bør i kraft af debatørernes udannelser vide, hvordan man arbejder med problemformuleringer i forhold til afdækning af problemer
Og netop problemformuleringen er her det største problem, i forhold til Greenpeaces ønske om, som verdensomspændende miljøorganisation, at ville rejse en dabat.
Jeg mener faktisk at det forpligter til saglighed,og jeg mener at man bør kunne forvente en vis standard, når man tænker på denne organisation, og dennes uddannelsesniveau.
En problemformulering skal indeholde 2 ting, citat:
1. en beskrivelse af det problem, som du vil belyse, undersøge eller evt. løse - og:
2. et antal undersøgelsesspørgsmål, der har til formål at indkreds dit undersøgelsesfelt og præsisere de emner/begreber/variabler, der der skal indgå i din undersøgelse, citat slut.
Hvis Greenpeace og fiskerne ønsker fortsat debat, vil jeg opfordre til at man i fælleskab bestemmer hvad der skal stå i "problemformuleringen" i debatten. Problemformuleringer og metodevalg i rapportskrivning, er garanter for at problemer bliver odentligt belyst, hele vejen rundt
Jeg mener at så store samfunds og naturmæssige emner der bliver rejst i dette forum fortjener saglighed.Besvar


Svar:

© 2019 • Fiskerforum • CVR 32663192 • www.fiskerforum.com • info@fiskerforum.com • Tlf +45 6022 0946 Cookie- og privatlivspolitik