Besøg vores mobil side
 .

Forum: Ordet er frit ..

Her er ordet frit, kom med din mening.

Emne:Hjælp til forståelse af MAF
Navn:Jacob J
Dato:27-02-2013  23:58


Hej alle

Håber I kan hjælpe mig lidt med at få lidt styr på hvad en MAF tilladelse indebærer.

Har følgende spørgsmål

1. Kan alle og enhver købe en MAF tilladelse? Eller skal man opfylde nogle krav, f.eks. 12 måneders beskæftigelse i fiskeriet?

2. Skal man købe en MAF-tilladelse?

3. Som jeg kan læse det i startvilkårene for MAF i de forskellige år, er det kun tilladt at fiske de arter som står oplistet. Nu står der f.eks. ikke skrubbe eller ising. Vil det sige at disse ikke er tilladt at fange?

4. Jeg synes ikke det klart fremgår af startvilkårene, hvorvidt man må fange de givne kvoter i hvert område, eller man er begrænset til et område. Altså må man først fange f.eks. 200kg torsk i et område og dagen efter sejle til et andet område og fange den givne kvote for dette område osv?

5. Nu er vi to kammerater som er fritidsfiskere med garn. Hvis nu en af os købte en MAF tilladelse, ville den anden så kunne hjælpe til på båden? Mener jeg har læst et sted at dette ikke var tilladt? Hvad hvis vi ejede halvdelen hver af både MAF tilladelsen og båden?

6. Er der begrænsninger på hvor mange redskaber man må anvende til MAF fiskeri?

7. Synes at have læst et sted at man skal indberette sine fangster til fiskerimyndighederne. Hvilke procedure skal der iagttages på en ganske normal fiskedag mht. kontakt med myndighederne?

8. Skal man afhænde sine fangster på auktion, eller kan man, såfremt der kan opnåes kommunal tilladelse hertil, sælge fangsten direkte fra havnekajen af?

På forhånd mange tak

Mvh. Jacob


Besvar


Svar:

© 2019 • Fiskerforum • CVR 32663192 • www.fiskerforum.com • info@fiskerforum.com • Tlf +45 6022 0946 Cookie- og privatlivspolitik