Besøg vores mobil side
 .

Forum: Ordet er frit ..

Her er ordet frit, kom med din mening.

Emne:Greenpeace - fiskeriets værste"ven".
Navn:Torstein Dehli
Dato:20-02-2013  08:51


Så har fiskerierhvervets værste "venner" igen været på krigsstien.
Hanne Winther,som er fødevareministeren - vor madmor´s slyngveninde, som taler så meget om fiskeriets bæredygtighed,er i dagens medier ude med snøren efter bundgarnsfiskerne/ålefiskeriet.De kystfiskere - må man vel kalde dem, som hun ellers har så meget til overs for!

Et fiskeri som om noget - kan siges at være bæredygtigt, skal nu lægges i graven. Det er jo heller ikke så uoverkommeligt - med den lidt mere end en håndfuld erhvervsudøvere tilbage.Ak - ja,falskheden kender ingen grænser.Hermed endnu et bevis på, at ingen kan have tillid til nogen som repræsenterer uvæsnet Greenpeace.

Men de, vor Gudsbenåede Greenpeace - antager de vel selv,som farer verdenen rundt og fiser tonsvis af diesel (læs Co2) af, nyttesløst og usagligt som det jo er - for hvis det ikke gjaldt om at promovere sig selv over for befolkningen, så der kan falde lidt guld i den antageligvis slunkne kasse,så var det ulige mere rigtigt at påvirke verdenen via politik på de bonede gulve.Men det giver ikke de fornødne donationer.Men lad os stille spørgsmålet til dem selv - hvad godt har Greenpeace gjort dansk fiskeri?

I dag fortsætter de med at snigløbe ålefiskerne, og dermed endnu et dødsstød til udkantsdanmark, ved at drive handelspolitik, efter metoden - at lægge pres på diverse dagligvareforretninger, for at undlade at de handler med ål. Var der nogen der sagde østeuropa før jerntæppets fald.For hvordan lægger man pres på dagligvareforretninger - hvis I ikke ophører med salget af dit og dat, så skal vi komme efter jer.Hvordan? Er det et sådan danmark vi ønsker - jeg gør ikke.


Besvar


Svar:

© 2019 • Fiskerforum • CVR 32663192 • www.fiskerforum.com • info@fiskerforum.com • Tlf +45 6022 0946 Cookie- og privatlivspolitik