Besøg vores mobil side
 .

Forum: Ordet er frit ..

Her er ordet frit, kom med din mening.

Emne:Dokumentar om dansk fiskeri søger medvirkende.
Navn:Lise Bæksgaard Christoffersen
Dato:03-12-2012  13:05


Kære forum

Kystfiskeriet er en del af den danske historie og arbejdspladserne er vigtige for lokalsamfundene. Samtidig er udviklingen i fiskeriet, som i landbruget, midt i en industrialisering og udvikling præget af effektivisering.

Problemstillingen er selvfølgelig mere kompliceret end dette – og det er vi to journaliststuderende, der ønsker at skildre.

Vi er i gang med vores sidste år på Danmarks Medie- og Journalisthøjskole og har erhvervserfaring fra Danmarks Radio og Sjællandske Medier. Som et eksamensprojekt ønsker vi, at producere en 30 minutters dokumentar om det danske fiskeri, både fordi vi selv brænder for historien og fordi vi mener, at der mangler et dybdegående og flersidet indlæg i debatten.

Vi har virkelig brug for din hjælp til projektet – så kender du en, eller passer du selv på følgende kriterier, vil vi meget gerne have en uforpligtende samtale med dig.

Vi søger…
1) En ung mand eller kvinde der trodser udviklingen, og som er på vej til at starte op som kystfisker. Du skal være i gang med at optage lån, kigger efter skib eller lignende praktisk forberedelse. Du kan også være nystartet og haft dine første måneder til havs. Helt kort kan det opsummeres, at vi ønsker en person, der brænder for faget og har lyst til at fortælle, hvorfor kystfiskeriet er vigtigt for ham/hende.
2) Vi søger desuden en fisker, der efter modgang nu enten har mistet sit skib eller står overfor en tvangsauktion. Kort sagt en person der kan berette, om den modgang kystfiskeriet møder i disse år, og hvad der skete i deres tilfælde.

Det er vigtigt for os at understrege, at vi ønsker at afspejle debatten – og give talerør til modstridende sider. Både de der kæmper for at bevare kystfiskeriet, og de der går ind for den industrialiserede udvikling.

Vil du høre mere eller bare gerne fortælle os om din side af sagen, så kontakt os endelig.

Med Venlig Hilsen
Lise Bæksgaard Christoffersen og Maja Dige Christensen


Kontakt:
Lise Bæksgaard Christoffersen
Tlf. 21 65 55 51
Mail: lise.baeksgaard@gmail.com

Maja Dige Christensen
Tlf. 28 11 43 65
mdchristenden@mail.dmjx.dk


Besvar


Svar:

© 2019 • Fiskerforum • CVR 32663192 • www.fiskerforum.com • info@fiskerforum.com • Tlf +45 6022 0946 Cookie- og privatlivspolitik