Besøg vores mobil side
 .

Forum: Ordet er frit ..

Her er ordet frit, kom med din mening.

Emne:E-log
Navn:Hans Holger Petersen
Dato:22-06-2012  13:36


Jeg har netop fra fiskeridirektoratet modtaget og betalt en bøde på 5000 kr. for ved tre navngivne datoer at have undladt at indrapportere ankomst til havn med to timers varsel.
Nu er systemet sådan, at vi kun kan læse vores e-log nede ombord, den er ikke tilgængelig via internettet. Jeg har derfor bøvlet med at få samme e-log overført til usb-nøgle, fået en tekniker til at hjælpe mig med at få e-loggen lagt ind på en almindelig computer, installeret e-logprogrammet, som så endelig kan læse mine afrapporteringer og kan printe dem ud. Nu viser det sig, at jeg har - som jeg hele tiden har hævdet - afsendt afrapportering, som jeg skulle de nævnte datoer. Hvis jeg sammenligner med flere andre e-logbøger, ser de fuldstændig ud, som dem, jeg iflg. fiskeridirektoratet ikke skulle have afsendt, og som sagt derfor har modtaget bødeforlæg for. Jeg vil derfor gerne høre jeres erfaringer med e-loggen. Jeg synes ikke den virker, og jeg er da meget sur over hele systemet. Jeg er blevet pålagt at arbejde med computer og e-log, og jeg har gjort mit bedste. Og nu ser det ud til, at jeg ovenikøbet har gjort det rigtige.


Besvar


Svar:

© 2019 • Fiskerforum • CVR 32663192 • www.fiskerforum.com • info@fiskerforum.com • Tlf +45 6022 0946 Cookie- og privatlivspolitik