Besøg vores mobil side
 .

Forum: Ordet er frit ..

Her er ordet frit, kom med din mening.

Emne:Hjælp ved skader
Navn:Jørn Øhlenschlæger
Dato:16-03-2012  10:15


Jeg har lige ladet mig fortælle at en fisker der var medlem af A.S.A kom på arbejdsmedicinsk klinik i Ålborg og skulle havde hjælp, og han fortalte at ASA ikke gjorde noget for at hjælpe ham, så sagde den overlæge til ham at hvis han skulle havde rigtig hjælp, så kunne han anbefale ham at søge ind i Fiskernes Forbund.

Da denne overlæge og hans kollegaer på Ålborg sygehus kunne se at Fiskernes Forbund gjorde et stort stykke arbejde med at hjælpe deres medlemer, og at deres Advokat altid var med folk på de værse arbejdsmedicinske afdelinger i Danmark, og fiskeren er nu blevet medlem hos Fiskernes Forbund og får nu alt den hjælp han skal havde.

Det kan godt være at ASA og de andre billige forbund siger de vil hjælpe men når det kommer til stykket så er hjælpen ikke en skid, så jeg mener at de penge som man spare i kontigent kan blive rigtig dyre i sidste ende den dag man kommer galt afsted husk det, og meld jer ind i Fiskernes Forbund, der er både hjælp med komunnerne og med Arbejdskades styrelsen.


Besvar


Svar:

© 2019 • Fiskerforum • CVR 32663192 • www.fiskerforum.com • info@fiskerforum.com • Tlf +45 6022 0946 Cookie- og privatlivspolitik