Besøg vores mobil side
 .

Forum: Ordet er frit ..

Her er ordet frit, kom med din mening.

Emne:Advarelse mod Gilleleje Bådbyggeri
Navn:Brian Kruse Valentin
Dato:29-12-2011  18:04


I forbindelse med udskiftning af brændstof tank i FN 81 Betina Kruse, går der ild i lasten pga svejse arbejde, får heldigvis hurtig slukket det og skaden er overskulig, men så er mit held også slut. Tager hjem til Læsø med god tro, at skaden bliver lavet og jeg bliver holdt helt skadesfri, men nej, rejse udgifter, nogle ting af mine egne der brandte, og liggetid, troet jeg 100% på af Bådbyggeren betalte, men nej der er ikke noget og hente, så nu prøver jeg Top Danmark, hvor de er forsikret,men de dør ikke den dag de bliver skudt. Så nu har jeg ikke betalt hele min regning for isætning af tank, har trukket mine udgifter fra, så jeg har lidt hold på det, hvis Top Danmark ikke betaler mig.
Det syntes Bådbyggeren ikke om så der kommer bare rykker, for deres penge er åbenbart mere vær end mine.

Alle alarm klokker ringet ellers inden jeg sejlet der ned, da jeg købte båden i Januar snakket jeg med Jan om og skifte 2 tanke, og fik en mundtlig pris på 32000, det blet kun til 1 tank, men da jeg skulle ha pris på den skriftlig hed det 35000 max hvis vi selv hjalp til(havde en kammerat med til og hjælpe) og tro mig det blev 35000, selv om de havde sat ild i min båd.

Har så hørt sener fra flere steder, at folk altid for en god pris når de snakker med Jan, når regningen så kommer er det gerne dobbelt så dyrt, og det samme hvis man vil ha det skriftligt.

Så tænk jer om hvis i vil handle der, og ikke tages røven på.

PS der er flot arbejde hans folk laver.

Godt nytår, Hilsen
Brian Kruse Valentin
FN 81 Betina Kruse


Besvar


Svar:

© 2019 • Fiskerforum • CVR 32663192 • www.fiskerforum.com • info@fiskerforum.com • Tlf +45 6022 0946 Cookie- og privatlivspolitik