Besøg vores mobil side
 .

Forum: Ordet er frit ..

Her er ordet frit, kom med din mening.

Emne:Gift på vej til Danmark
Navn:Jørn Ø
Dato:01-12-2010  09:37


Jeg ved ikke hvad de tænker på inde på i Miljøministeriet når de kan give lov til at kommunekemi i Nyborg at tage noget gift så farligt som det lort der er på vej fra Australien.

Jo mere man høre om dette stof om hvor farligt det så fatter man ikke at der er nogle mennesker der kan give lov til noget sådan, 1-2 dråber af det gift kan ligge mange mil hav øde, når man så tænker på at det skal sejles hele vej fra Australien og til Nyborg så er det helt vildt, skibet skal igennem den Engelske-Kanal det sted hvor der sker rigtig mange kollektioner mellem skibe, den skal hele vejen gennem Nordsøen rundt Skagen ned gennem Storebælt, hvor det også kan gå rigtig galt.

Så jo mere man tænker på dette, jo mindre kan man forstå at der nogle fisker der står til kæmpebøder for de pat torsk, som de måske har fanget ulovligt, med dette gift skal der bare 1-2 dråber før det ligger mange mils havbund øde, jeg syntes at dette er noget rigtig svineri, hvad med jer.????????


Besvar


Svar:

© 2019 • Fiskerforum • CVR 32663192 • www.fiskerforum.com • info@fiskerforum.com • Tlf +45 6022 0946 Cookie- og privatlivspolitik