Besøg vores mobil side
 .

Forum: Ordet er frit ..

Her er ordet frit, kom med din mening.

Emne:Kuttere skal konfiskeres
Navn:Erik Bøgelund-Christensen
Dato:23-09-2010  20:36


Man skal selvfølgelig rette sig efter loven og ikke fiske ulovligt, men når det er sagt. syntes jeg godt nok det er hårde ord fra ministeren. Han vil indføre hårdere straffe ved at konfiskere de kuttere der fisker ulovligt, der er taget fem både for påstået ulovligt fiskeri inden for grænserne.

Kan han uden og lyve sige der ikke er mere end fem landmænd der bryder loven, det være sig med ulovlig brug af pencilen så bakterier bliver resistente over for pencilen og for meget brug af pesticider, så vandmiljø planen ikke kan overholdes. Kan ministeren garrantere at der ikke er nogle landmænd der kører på den anden side af grænsen og henter ulovlige pesticider?? Og hvad med dem der bare åbner gyllehanen og lukker ud i vores vandløb, der påstås godtnok det er ved uheld(menneskeligt og fejle?). De skal jo af med overprodutionen.
Vil den kære minister også konfiskere gårdene fra disse landmænd, nej det kunne han ikke finde på og forslå, for så stemmer vennerne jo ikke på ham til næste valg.
Man skulle ikke tro, han er minister for fiskeriet, men kun svineriminister og måske inhabil i visse sager.


Med venlig fiskerhilsen fra en tidligere kollega fra Gilleleje.

Erik


Besvar


Svar:

© 2019 • Fiskerforum • CVR 32663192 • www.fiskerforum.com • info@fiskerforum.com • Tlf +45 6022 0946 Cookie- og privatlivspolitik