Besøg vores mobil side
 .

Forum: Ordet er frit ..

Her er ordet frit, kom med din mening.

Emne:Lærlingene klubbens første udflugt
Navn:Jørn Øhlenschlæger
Dato:27-08-2009  11:05


Ja så kom den dag hvor klubben kunne komme på udflugt med de lærlinge der kunne komme.

Tirsdag den 25-08-09 var lærlingene og der var 9 der kunne i Skagen, KL.11. ankom de til Fiskernes Forbund og blev modtaget af Erik Flyvholm og Jørn Øhlenschlæger, og mens vi fik et stykke mad og en sodavand og kaffe fik de unge mennesker at vide hvad der så skulle ske den dag, og snakken gik livlig om hvor meget de glædede sig.

Så gik vi fra Fiskernes Forbund efter at vi alle gav en hånd med opvasken, hen til Carstensens Skibsværft, hvor vi fik en rundvisning som jeg ikke tror de unge mennesker glemmer sådan forløblig, og vi så den nye supertravler som de er ved at lægge hånd på deroppe, vi gik rundt på skibet og vi fik alt fortalt om hvordan alt blev lavet og de unge mennesker spurgte og spurgte, så interressen mangelede ikke, og den mand som værftet havde send med rundt var en rigtig fortæller, så en stor tak for det.

Derefter gik turen til Skagen Fiskeindustri hvor vi fik en god rundvisning og en god indblik hvad de fisk der bliver landet blver brugt til, også en stor tak til dem.

Så gik turen til Skagen Skipperskole, hvor vi blev del op i to hold, den ene fik kaffe og kage og en rigtig god brifning af Jørgen forstander på Skipperskolen, om hvad der bliver lavet der på skolen og imens var den anden hold oppe og lære at sejle et skib igennem Øresund og jeg lover jer for de gik op i det, den ene af lærlingene var kommet i klemme mellem to fæger og en lystbåd, han gik sådan op i det så han svedte tran, men desværre ramte han de to færger, men bare det at se ham var hele turen væd, så den oplevelse kan vi i lærling klubben ikke takke Skipper skolen nok for, og der efter skulle de unge mennesker til Fredrikshavn hvor de skulle på brandskole næste dag.

For Erik og mig Jørn og den jounalist som Fiskeri Tidnet havde sendt med fik os også en oplevelse af de gode, så hvis der er nogle af jer der har en ide til hvad vi også kunne lave med folk fra Lærlinge Klu bben så er vi åben for forslag.


MVH. Mentor for Lærlinge Klubben Jørn Øhlenschlæger. Lokalk Formand for Fiskernes Forbund i Esbjerg.

Og fra drengene skulle jeg hilse Fiskerne Forbund i Danmark og sige en tak for turen og at de ville oprette en lærling klub for dem.


Besvar


Svar:

© 2019 • Fiskerforum • CVR 32663192 • www.fiskerforum.com • info@fiskerforum.com • Tlf +45 6022 0946 Cookie- og privatlivspolitik