Besøg vores mobil side
 .

Forum: Ordet er frit ..

Her er ordet frit, kom med din mening.

Emne:Ang.Miljø org./opdræt. Se denne
Navn:WESTERAA
Dato:15-08-2009  20:52www1.nrk.no/nett-tv/klipp/476178

Den burde sendes andre steder som kun lige i Norge,
Se den!!!
Den er helt sikker det værd.. www1.nrk.no/nett-tv/klipp/476178

Dette er en rigtig god dokumentar film, nok lidt dårlig reklame for industrifiskeriet, men som konsumfisker kan man jo kun ha lov at synes om den. For den viser jo endnu en gang, hvor meget noget djævelskab opdræt er.
Om det så er Laks, Torsk, Pighvar, Hellefisk e.t.c. eller de berømte pangasius fisk fra Østen, Ja som danske Stat rystende nok har givet støtte til..
Ikke nok med at det ikke er bære dygtig for industri-arterne, så kvæler det jo desværre også konsum fiskeriet prismæssigt. For markedet bliver jo oversvømmet med opdrætsfisk til spotpriser.
Eks. Eksporterer Norge hvad der svarer til cirka 11 mio måltider om dagen bare af laks, Og torsken er vel også snart oppe i det lejde.
Det ville jo være en sand fornøjelse at hente afregning, hvis der ikke fandtes opdræt.

Men det er jo også lidt rystende at det kræver cirka 2,5kg vild fisk/fiskemel for at få 1 kg opdrætslaks.
Så en større indsats for at få industrifisk til spisefisk ville nok være interesant.

En anden ting ved opdrættene er jo de enorme mængde affald de producerer, det varer ikke længe før de norske fjorde er tørlagte pga. afføring fra opdræt, det kan umuligt være sagen efter miljø organisationernes mening..

Venlig hilsen
KIM RI 188


Besvar


Svar:

© 2019 • Fiskerforum • CVR 32663192 • www.fiskerforum.com • info@fiskerforum.com • Tlf +45 6022 0946 Cookie- og privatlivspolitik