Besøg vores mobil side
 .

Forum: Ordet er frit ..

Her er ordet frit, kom med din mening.

Emne:Fiskepriser
Navn:Jørn Øhlenschlæger
Dato:29-07-2009  10:59


Jeg syntes godt nok det er ved at være for grove, jeg sidder og læser på DR.DK nyheder:

Her er hvad jeg læser:

Forbrugerne får ikke billiger fisk.

Man skulle tro,fisk som torsk og rødspætter var blevet markant billiger for forbrugerne det seneste år.

Fiskerne, der fanger dem, få nemlig 30% mindre for dem samlignet med sidste år, når de sælges på auktion.

Men iføgle tal fra Danmarks statistik betaler forbrugerne nok ikke mindre, men derimod en aneslse mere for fisk end de gjorde sidste år.

Sæt prisen ned.

Nu opfordrer formand for Danmarks fiskeriforening Svend-Erik Andersen fiskehandlerne til at sætte priserne.

Jeg syntes jo,at det er en eneswtående mulighed for fiskeribrancen i Danmark til at lancerfiskeriprodukter til overkommelige priser til forbrugerne.

Det burde give en prisfald 40-50%,siger S.E.Andersen.

Men selvom fiskehandlerne gerne vil være med til et samarbejde så skal man ikke regne med et markant prisfald siger Søren Clausen formand.

Han mener at de ikke kan rykke priserne op og ned for når det blæser skal de give 40-50 kiloet for rødspætter, og det ville forvire kunderned fuldstændig.

Det jeg mener forvirre kunderne er når den mand kan stå og fyre sådan noget løgn af ,jeg har aldrig oplevet at få 40-50 kr.kiloet forrødspætter.

Hvor længe gider de Danske fisker blive ved med at se deres fisk næsten ikke kan sægles i aukstionshallerne, for så at se at i butikerne er de samme fisk gudespise der næsten ikke er til at købe for penge, er det ikke snart på tide fiskerne vågner op og protestere mod dette, da jeg startede med at fiske for snart 40 år siden kunne vi på gode dage næsten opnå samme priser som nu så der er ikke sket meget, hvad mener i d4er kan gøres for dette bliver ikke ved med at gå, hverken for skipper eller folk, lad os få en god debat om dette.

Med venlig hilsen

Jørn Øhlenschlæger lokalformand for fiskernes forbund i Esbjerg.


Besvar


Svar:

© 2019 • Fiskerforum • CVR 32663192 • www.fiskerforum.com • info@fiskerforum.com • Tlf +45 6022 0946 Cookie- og privatlivspolitik