Besøg vores mobil side
 .

Forum: Ordet er frit ..

Her er ordet frit, kom med din mening.

Emne:Kompensation for tab af redskaber vedr. krogefiske
Navn:Ole Paulsen
Dato:05-10-2008  16:07


Hej Kollegaer
Er der nogen kollegaer der ved om der i betingelserne for tilladelse til at fiske gule ål med kroge, er taget hensyn til om man har været inaktiv fiskemæssigt p.g.a. køb af andet fartøj eller sygdom, eller måske endnu værre har haft forbud mod at fiske med kroge. Man kan ikke undgå at føle sig røvrendt, når der kommer et forbud mod krogefiskeri og bagefter skal kunne dokumenter en indtægt fra samme fiskeri, som de har forbudt.
Jeg vil foreslå, at man på tværs af de forskellige fiskerityper, at vi prøver for en gangs skyld - at stå sammen og få stoppet dette vanvid.
Vi bør kunne søge om at få kompensation/erstatning for de fartøjer samt deres udstyr og krogeredskaber, som er værdiløse hvis/når stoppet med krogefiskeri indtræder. Der er tidligere ydet erstatning til bundgarnsfiskeri p.g.a. ødelagte redskaber efter stormvejr.
Hvis ikke vi gør noget nu, forventer jeg at man kan se, at lystfiskere allerede næste år sejler rundt i vores levebrød til meget små penge, fordi de eneste fiskere der snart er lovlige - er lystfiskere, sæler og skarver.
Har i seriøse bud på hvad vi kan gøre? - kom med et indlæg.
ND15 Jytte


Besvar


Svar:

© 2019 • Fiskerforum • CVR 32663192 • www.fiskerforum.com • info@fiskerforum.com • Tlf +45 6022 0946 Cookie- og privatlivspolitik